BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,84
ALTIN 2.411,52
HABER /  GÜNCEL

Tek odalı gecekonduda dehşet!

Birlikte yaşadığı kadını, kendisini aldattığı şüphesiyle 3 gün boyunca işkence edip öldürdü!..

Abone ol

Etlik’teki bir gecekonduda birlikte yaşadığı kadını, kendisini aldattığı şüphesiyle 3 gün boyunca işkence edip öldürdüğü öne sürülen zanlı ile zanlının eşi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Çorum’da yaşayan ve yaz aylarında inşaatlarda çalışmak için Ankara’ya gelen evli ve 3 çocuk babası Erdal A. (36), yaklaşık 3 ay önce bir çocuk annesi Ayşe K. (42) ile tanıştı.

Ayşe K.ile Etlik Mehtap Caddesi’ndeki bir gecekonduda birlikte yaşamaya başlayan Erdal A, Çorum’un Sungurlu ilçesinde kalan resmi nikahlı eşi G.A’yı (36) telefonla arayarak çocukları yanına göndermesini istedi.

İddiaya göre G.A, eşi Erdal A’ya, "Beni bırakma. Kumayla yaşamaya razıyım" diyerek, 3 çocuğunu alıp Ankara’ya geldi. G.A, bir oda ve salonu bulunan gecekonduda, eşi ve birlikte yaşadığı kadının yanında kalmaya başladı.

Bir süre sonra "Çocuk bakmaya gidiyorum" diyerek bazı geceler eve gelmeyen Ayşe K’nin kendisini aldattığından şüphelenen Erdal A, 3 gün önce, cep telefonuna gelen mesajları okuduktan sonra birlikte yaşadığı kadınla tartıştı.

İddiaya göre, Ayşe K’yi eve hapseden Erdal A, 3 gün boyunca kadına işkence etti. Başını duvara vurup kemerle döverek Ayşe K’nin ölümüne neden olduğu iddia edilen zanlı, kadını yatağa yerleştirdi ve eşiyle birlikte evi temizledi.

Daha sonra 155 polis imdat hattını arayan Erdal A, birlikte yaşadığı kadını öldürdüğünü söyledi. Gece saat 23.00 sularında olay yerine giden güvenlik güçleri, Ayşe K’nin dün öğleye doğru yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis, zanlının, ölen kadını, altına bir keçe sererek yatağa yerleştirdiğini, yatağın nevresimlerini değiştirip, eski nevresimleri eşine yıkattığını belirledi. Güvenlik güçleri Ayşe K’nin ayaklarının kemer tokasıyla delindiğini, başında ve vücudunda ise yara izleri bulunduğunu tespit etti. Ayşe K’nin vücudundaki bazı yaraların zanlının eşi tarafından bandajla sarıldığını belirlendi.

Erdal A. ve eşi G.A’yı gözaltına alan polis, biri öldürülen kadına ait 4 çocuğu, Çocuk Şube Müdürlüğü yetkililerine teslim etti. G.A’nın para karşılığı bakmak için eve aldığı bir çocuk ise annesine teslim edildi.

İNTERNETTTEN TANIŞTI TECAVÜZE UĞRADI... AYRINTILŞAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Bursa'da 24 yaşındaki Sevil Ş., internette yazıştığı ve Bursa'ya çağırdığı Mehmet L. tarafından, komşusunun evinde tecavüze uğradı.

Genç kız, kendisini Mehmet L. ile internette tanıştıran ve evinde başbaşa bırakan komşusu 30 yaşındaki Meltem T. hakkında da, ‘Tecavüze yardım etmek’ suçundan şikayetçi oldu. Poliste verdiği ifadede, “Ben ekmek almaya gidince arkadaşıma tecavüz etmiş” diyen Meltem T., savcılık tarafgından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Merkez Osmangazi İlçesi nde oturan Meltem T. üç ay önce İstanbul’da oturan Mehmet L. ile internette tanışarak yazışmaya başladı. Bu kişiyle uzun süre sohbet eden Meltem T., daha sonra Mehmet L.’yi üst kattaki komşusu ve yakın arkadaşı olan Sevil Ş. ile tanıştırdı.

İnternette başlayan arkadaşlıkları telefonla devam eden Sevil Ş., Mehmet L.’yi Bursa’ya davet etti. Bursa’ya gelen Mehmet L. ile görüşecek yerleri olmadığını söyleyen Sevil Ş., kendisini tanıştıran Meltem T.’ye, “Anne ve baban tatilde. Arkadaşım birkaç gün sende kalabilir mi?” diye sordu. Olumlu yanıt alan Sevil Ş. önceki gün İstanbul’dan gelen Mehmet L.’yi terminalden alarak, Meltem T.’nin evine getirdi.

Kahvaltı sırasında Mehmet L., kulağına “Bizi bir süre yalnız bırak” dediği Meltem T.’den ekmek almak için bakkala gitmesini istedi. Meltem T.’nin evden gitmesiyle Mehmet L., iddiaya göre Sevil Ş.'ye 3 kez tecavüz etti.

EVE GELDİĞİNDE KIZI BAYGIN BULDU

Olay, ekmek aldıktan sonra eve dönen Meltem T.’nin, komşusunun kızını baygın bulması sonucu ortaya çıktı. Daha sonra evine dönen Sevil Ş., kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Mehmet L. ve yardımcı olmakla suçladığı Meltem T.’den şikayetçi oldu. ‘Tecavüze aracılık yapmak’ suçundan gözaltına alınan, ancak suçlamayı kabul etmeyen Meltem T. savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor, polis tecavüzle suçlanan Mehmet L.’yi arıyor.

4 YAŞINDAKİ TÜLAY BİR GÜNDE İKİ KAZA YAPTI! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde üçüncü kattaki evlerinin penceresinden beton zemine düşerek ağır yaralanan 4 yaşındaki Tülay Akyıldız’ı hastaneye götüren otomobil, TIR’ın altına girdi. Kazada babası ile komşuları yaralanan Tülay Akyıldız, Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis, TIR sürücüsünü gözaltına alıd.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Orhangazi’ye bağlı Örnekköy’de meydana geldi. İdris Akyıldız’ın (44) ikiz kızlarından Tülay Akyıldız, Yıldız Apartmanı’nın üçüncü katındaki evlerinin penceresinden dengesini kaybederek beton zemine düştü. Kızının camdan düştüğünü fark eden İdris Akyıldız koşarak aşağı indiğinde, Tülay'ı yerde kanlar içinde buldu. İdris Akyıldız kızını kucağına alarak, komşuları Ramazan Demirci'nin (41), 16 VR 578 plakalı otomobiline binerek Orhangazi Devlet Hastanesi’ne doğru yola çıktı.

OTOMOBİL, TIR'IN ALTINA GİRDİ

Ancak, Ramazan Demirci yönetimindeki otomobil, Ormo fabrikasının girişinde, iddiaya göre hatalı dönüş yapan Soner Dıysak (29) yönetimindeki 16 ZU 214 plakalı TIR’ın altına girdi. Kazada, otomobil sürücüsü Demirci ile üçüncü kattan düşerek ağır yaralanan kızı Tülay Akyıldız’ı kucağında tutan İdris Akyıldız kafalarını ön cama çarparak yaralandı.



Çevredekiler tarafından otomobilden çıkarılan yaralılar, başka otomobille Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Tülay Akyıldız burada doktorların ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayı duyarak Örnekköy’den gelen yaralı yakınları ile TIR şoförü Soner Dıysak arasında tartışma çıktı. Tarafları sakinleştirmeye çalışan polis, Dıysak'ı gözaltına aldı.

BU ÇOCUK SENDEN DEĞİL DEYİNCE ÇILDIRDI! AYTINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, boşandığı eşi 22 yaşındaki Elif Bakantepe’yi, 3 yaşındaki oğlu Ahmet Kağan Kurucan’ın gözleri önünde bıçaklayarak öldüren ve araya giren oğlunun da elinin kesilmesine neden olan 25 yaşındaki Bedih Kurucan’ın yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada suçunu kabul eden sanık, “Oğlumu alıp gezdirmek için Elif’in evine gittim. Bana, ‘Bu çocuk senden değil. Yaparken yanımda mıydın. Sevgilim seni burada görmesin’ deyince gözlerim karardı” dedi.

İnegöl’e bağlı Orhaniye Mahallesi’nde geçen 23 Nisan günü meydana gelen olayda, boşandığı eşi Elif Bakantepe’nin evine giden Bedih Kurucan, tartıştığı Elif Bakantepe’yi göğsünden ve kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Elif Bakantepe’nin işitme engelli teyzesi 43 yaşındaki Süreyya Bakantepe’nin de tanık olduğu cinayette Kurucan, kendisine engel olmak isteyen oğlu Ahmet Kağan’ın da elinin kesilmesine neden oldu. Daha sonra bıçağı karnına saplayarak intihara kalkışan Bedih Kurucan, kaldırıldığı hastanede sağlığına kavuştuktan sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

ÇOCUĞU YAPARKEN YANIMDA MIYDIN?

 Hakkında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Bedih Kurucan’ın yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada Elif Bakantepe’yi kendisine hakaret ettiği için öldürdüğünü öne süren Bedih Kurucan şunları anlattı:

“23 Nisan günü oğlum Ahmet Kağan’ı alıp gezdirmek için Elif’in evine gittim. Kapıyı oğlum ile açan Elif bana ‘Buraya neden geldin’ diye çıkıştı. Oğlumu gezdirmek istediğimi söyleyince bu kez bana, ‘Ahmet’in babası sen değilsin. Çocuğu yaparken yanımda mıydın’ deyince çıldırdım. Yanımda taşıdığım bıçağı ona saplamıştım. Bu sırada oğlumun da elinin kesilmesine neden oldum. Ardından bıçağı karnıma saplayıp ölmek istedim. Ama bunda başarılı olamadım. Elif, kaldıramayacağım sözler söylemişti. Olayın bu duruma gelmesini istemezdim. Üzgünüm.” Duruşma eksik evrakların beklenmesi, tanıkların dinlenmesi için Eylül ayına ertelenirken, sanığın tutukluluk durumunun devamına karar verildi.

ANNENİN YÜREK BURKAN FERYADI!.. AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Fethiye´de 4 aylık Gülbeyaz Eren adlı bebek, kalp yetmezliği nedeniyle ambulans helikopterle İzmir´e gönderilirken, annesi Pınar Eren´in kızının arkasından kendini yerlere atarak ağlaması yürek burktu.

İnşaat işçisi 32 yaşındaki Cumali Eren ile ev hanımı 25 yaşındaki Pınar Eren´in bebekleri, doğduktan kısa süre sonra kalbinden sorunlar yaşamaya başladı.

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi´ne götürülen minik Gülbeyaz´a kalp yetmezliği teşhisi konuldu, İzmir Ege Üniversitesi´ne sevkine karar verildi. Maddi durumları kötü olan Eren çiftinin bebekleri, Fethiye Devlet Hastanesi´nin helikopter pistine iniş yapan ambulans helikopter tarafından alınarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi´ne götürüldü.

Bu sırada geride kalan anne Pınar Eren, bebeğinin ardından gözyaşlarına boğuldu. Anne Eren, "Beni de alsınlar kızımın yanına, ne olur beni de alsınlar, kızım seni çok seviyorum, güle güle kızım" diyerek feryat etti. Aile, helikopterin hemen havalanmasının ardından karayoluyla İzmir´e gitti.

KAYIP OTEL MÜDİRESENİN CESEDİ BULUNDU!.. AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5 gündür haber alınamayan otel müdiresinin cesedi, denize uçan otomobilinin içinde sıkışmış halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Marmaris’in Selimiye köyündeki bir otelde çalışan Sevilay Tanyıldız (30), pazar günü 06 DC 2081 plakalı otomobiliyle iş yerinden ayrıldı. Daha sonra Tanyıldız’dan haber alamayan mesai arkadaşları jandarmaya haber verdi. Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri araştırma başlatırken, köylülerden birisi su üzerinde yüzen bir otomobil tamponu gördüğü ihbarında bulundu.

Köydeki dalgıçların da yardımıyla bölgede yapılan arama çalışmasında, kaybolan Tanyıldız’ın aracı deniz dibinde bulundu. Dubalar bağlanarak su yüzeyine çıkartılan otomobil köy iskelesine çekilerek bir vinç yardımıyla karaya alındı.

Hurdaya dönen aracın arka kısmında bulunan Tanyıldız cesedi, vincin aracı kaldırmasıyla sıkıştığı yerden çıkartıldı.

Muhtarlığa ait cenaze nakil aracına konulan ceset, Marmaris Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayda yaşamını yitiren Tanyıldız’ın, Selimiye köyüne giderken otomobiliyle yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçurumdan denize düştüğünün tahmin edildiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, kesin ölüm nedeninin tespiti için Tanyıldız’ın cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirildi.

ÜNİVERSİTELİ KIZLAR, 14 YAŞINDAKİ KIZI PAZARLADI!.. AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde Karaelmas Üniversitesi'ne bağlı bir yüksekokulda okuyan 21 yaşındaki B.D. hakkında, ev arkadaşı S.S. ile birlikte 14 yaşındaki bir kızı para karşılığında erkeklere pazarladığı iddiasıyla dava açıldı.