BIST 10.707
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.426,07
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eskihisar'da Ramazan geceleri başlıyor

Gebze'de, 15 Ağustos Pazar Gecesi düzenlenecek ilk konseri şair, müzisyen ve seslendirme sanatçısı Bedirhan Gökçe verecek.

Abone ol

Ramazan ayı boyunca 20 mahallede iftar sofrası açarak Ramazan coşkusunu mahallelere taşıyan Gebze Belediyesi, Eskihisar Kalesi’nde dört ayrı konser düzenleyerek, iftar sonrası Gebze’lilere farklı bir Ramazan gecesi yaşatacak.

Eskihisar Kalesi’nde şair, müzisyen ve seslendirme sanatçısı Bedirhan Gökçe’nin vereceği ilk konser 15 Ağustos Pazar gecesi saat 22.30’da başlayacak.

Şair Bedirhan Gökçe, yorumlayacağı şiirlerle Eskihisar Kalesi’ni dolduran dinleyicilere duygusal anlar yaşatacak.

RAMAZAN BOYUNCA DÖRT KONSER VERİLECEK

Kale’de düzenlenecek Ramazan Geceleri’nin ikinci konuğu 21 Ağustos Cumartesi gecesi Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz olacak. Ramazan Geceleri’ne 28 Ağustos Cumartesi gecesi Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Erkan Mutlu’nun ilahileriyle devam edilecek. Eskihisar Kalesi’ndeki Ramazan Geceleri’nin dördüncü ve son konuğu ise 3 Eylül Çarşamba gecesi şair-sanatçı Dursun Ali Erzincanlı olacak.

Vatandaşların ücretsiz olarak izleyebileceği tüm konserler gece 22.30’da başlayacak ve Gebze Belediyesi tarafından saat 21.45’ten itibaren Eskihisar Kalesi’ne kent merkezindeki Halk Bankası önü, Beylikbağı ve Eşref Bitlis Parkı-Mutlukent hattından otobüsler kaldırılacak.