BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da çocukların sertifika heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen, yaz spor okullarında ikinci dönem sona erdi.

Abone ol

Bursa'da, basketbol, voleybol, karate, tenis ve güreş branşlarında eğitim alan 358 kursiyer sertifikalarına kavuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün 21 Haziran'da başlattığı basketbol, voleybol, karate, tenis, yüzme ve güreş branşlarını kapsayan yaz spor okullarının ikinci dönemi sona erdi.

Alanında uzman antrenörler eşliğinde eğitimlerini tamamlayan genç sporcular, Belediyespor Spor Salonu'nda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Törene, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Lig Heyeti Genel Sekreteri Ersin Yılmaz, Belediyespor yöneticileri küçük sporcular ve aileleri katıldı.

Sertifika almaya hak kazanan sporculara seslenen Karadağ, "Sizler gelecekte bu kentin yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Sizin her alandaki eğitiminiz bizim için çok önemli. Spor alanında da aranızdan milli sporcular çıkmasını, önemli dereceler kazanmanızı bekliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her okulun bulunduğu bölgeye bir spor salonu yapma hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. Bizim yaptığımız bu tesislerin sizler tarafından en iyi şekilde kullanılmasını bekliyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ise yaz spor okulları kapsamında iki dönemde 2 bin 500 kişiye ulaştıklarını, üçüncü dönemle birlikte 3 bin 500 kişiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Konuşmaların ardından yaz spor okullarını başarıyla tamamlayan sporculara sertifikaları verildi.