BIST 11.037
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.499,46
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses ve Alişana hapis cezası!

Doğum sonrası ilk gezi... Ersoy'a mahkeme şoku! Cem Yılmaz'a 'Recep'li protesto! 45 yaşında hamile! Ve dahası...

Abone ol

DOĞUM SONRASI İLK GEZİ

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, önceki gün eşi Belçim Erdoğan'la baş başa Kanyon'da akşam yemeği yedi.

25 Aralık akşamı ikinci kez baba olan Yılmaz Erdoğan, doğum sonrası ilk kez eşiyle birlikte görüldü.

Oğulları Rodin'den uzun süre ayrı kalamayan çift, sakin bir yemeğin ardından evlerinin yolunu tuttu.

FİLMLERİN ÇOĞUNU PARA İÇİN YAPTIM
DİĞER SAYFADA

[PAGE]



90 filmden çoğunu para için yaptım!

'Aşk-ı Memnu'da 'Firdevs' karakterini canlandıran Nebahat Çehre, Türkan Şoray'ı örnek aldığını söyledi.

NTV'de Şoray'ın sunduğu 'Sinema Benim Aşkım' programına konuk olan Çehre, "Çok hak etmişsin bulunduğun yeri. Disiplinin, güzelliğin, bakışın, bize çok şeyler kattı" dedi. Çehre, hep aynı tip roller aldığını ve 90 küsur filmde oynadığını belirterekbirçoğunu para için yaptığını itiraf etti:

"İsteyerek yaptığım şeyler çok azdı. 90 filmden 10-15 tanesini ancak sayabilirim."

70 BİN LİRAMIZI GERİ VER BÜLENT ERSOY
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

70 bin liramızı geri ver

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'a mahkeme şoku! Yılbaşında Ankara Limak Ambassadore Otel'de sahne almak için bir organizasyon şirketiyle 180 bin liraya anlaşan Bülent Ersoy, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastanede yatan Ersoy'u doktorlar sahneye çıkmaması konusunda uyardı. Hal böyle olunca konser veremeyen ünlü divayı, organizasyon şirketi yetkilileri mahkemeye verdi, haciz işlemi başlattı. Yetkililerin, sanatçıya 70 bin lira avans ödedikleri, sahne iptal olunca parayı geri istedikleri ve divanın ödemediği öğrenildi.

Yetkililer, "Biz uğradığımız zararın parasını Bülent Hanım'dan istiyoruz. Çünkü nezaket gösterip telefonlarımıza bile çıkmadı" dediler. Şimdi Ersoy'dan, tüm masraflar dahil 100 bin lira isteniyor.

TATLISES VE ALİŞAN'A ŞOK CEZA!
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

TATLISES VE ALİŞAN'A ŞOK CEZA

Suç örgütü lideri Kürşat Yılmaz, işadamı Korkmaz Yiğit, İbrahim Tatlıses, Alişan ve Tuğba Özay’ın da yargılandığı çete davasında karar çıktı.

Bu davadan cezaevinde 6 ay tutuklu kalan manken Tuğba Özay,beraat ederken, Tatlıses ve Alişan ‘örgüte yardım etmek’ suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün, Kürşat Yılmaz 66 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tatlıses ve Alişan’ın cezaları ertelendi. İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşmasında son sözleri sorulan sanıklar tahliyelerini ve beraatlerini istedi. Mahkeme, 8 saatlik aradan sonra kararını açıklayarak Abidin Cevher Özden’in (Banker Kastelli) hakkındaki davayı öldüğü için düşürdü. Mahkeme ayrıca Kürşat Yılmaz ve İbrahim Tatlıses’in, dansöz Asena lakaplı Onur Çakmak’ı ‘İş çalışma hürriyetini ihlal ettikleri’ iddiasıyla haklarında açılan davayı Asena’nın şikâyetinden vazgeçmesi üzerine düşürdü. Korkmaz Yiğit’in ‘yağmaya teşebbüs ve örgüte yardımetmek’ suçlarından, Tuğba Özay’ın da ‘örgüte üye olmak ve emniyet teşkilatını alenen aşağılamak’ suçlarındanberaatine karar verildi.

ZOMBİLERİN FİLMİNDE OYNAYAN KİM?
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]


Zombilerin filminde oynadı

'Sınav' filmi ile beyazperdeye adım atan Rüya Önal; 'Ada: Zombilerin Düğünü' adlı filmle bir kez daha izleyici ile buluşacak.

'Sınav'ın ardından Okan Bayülgen'in TV programında çalışan, 'Evde Olmak Güzel' adlı dekorasyon programında sunuculuk yapan ve 'Doktorlar' dizisinde rol alan Önal'ın fotoğralarını da Okan Bayülgen çekti. Talip Ertürk ve Murat Emir Eren'in yazıp yönettiği film; bir düğünde meydana gelen olayları, amatör bir kameramanın bakış açısıyla anlatıyor.

Önal dışında, Ozan Ayhan, Esra Ruşan ve Onur Buldu'nun rol aldığı korku-komedi tarzındaki film, 29 Ocak'ta gösterime girecek.

CEM YILMAZ'A 'RECEP'Lİ PROTESTO
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Cem Yılmaz’a Recep’li protesto

Malatya Park AVM bünyesinde hizmete giren Avşar Sinemaları, açılış günü Türkan Şoray, Ferdi Tayfur ve Oya Aydoğan'ı misafir ederken, önceki gün de Cem Yılmaz'ı ağırladı.

Cem Yılmaz'ı görmek için binlerce kişi alışveriş merkezine akın ederken, ünlü komedyen son filmi 'Yahşi Batı'yı hayranları ile birlikte izledi. Ancak 122 dakikalık filmine ara verdirtmeyen Yılmaz, izleyicinin tepkisi ile karşılaştı. Ardından alışveriş merkezinin içinde düzenlenen sohbete katılan Yılmaz'ın burada da sadece 10 dakika sahnede kalması ve fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmesi, hayranlarını çok kızdırdı.

Cem Yılmaz'ın, fotoğrafını çekmek için yarışan hayranlarına, "Hepinizde cep telefonu var mı? Olmayanlar varsa ben yanımda getirdim, dağıtacağız şimdi" esprisi de ortamı yumuşatmadı.

Yılmaz'a sinirlenen bir grup 'Recep İvedik' diye bağırarak protesto etti. Yılmaz, Malatya'nın yöresel restoranlarından 'Beşkonak'ta yemek yedikten sonra da İstanbul'a döndü.

45 YAŞINDA HAMİLE!
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

45 yaşında hamile!

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen İtalyan aktris Monica Bellucci'nin ilerleyen yaşına rağmen ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenildi.

People dergisine konuşan yakın arkadaşları Bellucci'nin mayıs ayında doğum yapacağını söyledi. Bellucci ve Fransız aktör eşi Vincent Cassel'in 5 yaşında Deva adında bir kız çocukları bulunuyor.

Hint inanışlarına ilgili Bellucci kızına Hindu ay tanrıçası Deva'nın ismini takmıştı.

ARAPLAR BENİ DEĞİL DİZİDEKİ MEHMET'İ SEVDİ
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Araplar beni değil dizideki 'Mehmet'i sevdi

'Gümüş' dizisiyle Arap dünyasını kasıp kavuran Kıvanç Tatlıtuğ, aslında ilginin kendisine değil, oynadığı karaktere olduğunu söyledi.

Kanaltürk'teki 'İster Dinle İster Seyret' programına konuk olan Tatlıtuğ, Arap halkının kendisine duyduğu sempati için, "Sonuçta beni ne kadar tanıyabilir ki Arap halkı..." diye konuştu.

Yakışıklı oyuncu, Arap dünyasında beğenilmesini ise şöyle değerlendirdi: "Oradaki 'Mehmet' karakterinin sarışın, renkli gözlü ve Müslüman olması etkili olmuş olabilir" Araplar'ın, 'Aşkı Memnu'yu da aldığını söyleyen Tatlıtuğ, dizinin orada tutup tutmayacağıyla ilgili olarak ise, "Tamamen kumar" dedi.

KÖTÜLERİN 'EZEL'İ DÜŞMANI: AKREP
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Kötülerin ‘EZEL’i düşmanı: AKREP

‘EZEL’le fenomene dönüşen Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni filmi ‘Ejder Kapanı’ cuma günü vizyona giriyor!

Başrolleri Uğur Yücel, Nejat İşler ve Berrak Tüzünataç’la paylaşan İmirzalıoğlu, son yıllarda Türkiye’de de artış gösteren pedofili (sübyancılık) davalarının anlatıldığı filmde; cinayet büro amiri olan ‘Akrep’ lakaplı ‘Celal’ karakterini canlandırıyor.