BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,99
ALTIN 2.507,90
HABER /  GÜNCEL

ATV Ezeli adıyla ve günüyle duyurdu

Ezel'in yeni bölüm fragmanını yayınlayan atv, yayın günü ve saatinin yanı sıra 'Ezel'in adı değişecek mi? sorusunu da cevapladı.

Abone ol

Show TV'den ayrılarak izleyicilerini şoke eden 2009'un en büyük çıkış yapan dizisi Ezel bundan böyle atv'de ekranlara gelecek. Medyada yer alan haberlerde Ezel'in adının hukuksal sebeplerden dolayı değişeceği başına ya da sonuna ek isim alacağı öne sürülmüştü.

Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştığı 'gizemli' dizi Ezel, Show TV'de olduğu gibi atv'de de aynı isimle ve pazartesi günleri 20.00'de ekranlara gelecek.

Yeni bölümde Ezel'in kimliğini araştıran Kerpeten Ali, estetik ameliyatının belgelerine ulaşıyor. Dizinin esrarengiz karakteri Ramiz Dayı'nın ise hayatını kaybetmiş iki oğlu olduğu ortaya çıkıyor. "İki oğlum vardı öldüler" diyen Ramiz Dayı onları "ben öldürdüm" diyor.

KAPALIÇARŞI NE OLACAK?

Bir hafta ara veren Ezel'in yeni bölüm fragmanını yayınlayan atv'nin pazartesi günleri ekranlara gelen bir diğer popüler dizisi "Kapalıçarşı"yı ise hangi gün yayınlayacağı merak konusu oldu. (Haber7)