BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.507,72
HABER /  SPOR

Daumdan şampiyonluk mesajı

Kamp sonrası, ikinci yarıdaki hedeflerine ilişkin açıklamalar yapan Daum, 'hedefe ulaşırız' mesajı verdi.

Abone ol

Kamp sonrası, ikinci yarıdaki hedeflerine ilişkin açıklamalar yapan Daum, "Kadroya inanıyorum. Büyük sakatlıklar ve cezalar yaşayıp eksik kalmazsak, hedefe ulaşırız" dedi.

İşte Daum'un Antalya sonrası mesajları:

- Bazı futbolcular istenilen seviyede değil. Umarım kısa sürede iyi çalışarak arkadaşlarının performansına ulaşırlar.
- Deivid ve Semih sakatlık yüzünden takımdan ayrı kaldı. Özer de bazı idmanlara katılamadı. Bu nedenle Gökhan Ünal transferinden memnunum.
- Kazım ve Önder konusuna saha içi ve saha dışı olarak iki taraftan bakılmalı. Kulübün verdiği kararla ilgili hiçbir şey değişmedi.
- Sezon başında forvet istemedim. Ama Güiza ve Deivid bazen takımdan ayrı kaldı. Yaptığımız değerlendirmede bir forvet takviyesini uygun gördük.
- Hedefimiz sadece forvetlerden değil, orta sahadan da gol konusunda faydalanmak. Mehmet Topuz, Uğur ve Ali'den daha fazla gol istiyorum.
- Ligdeki 12 maçı İstanbul'da oynayacak olmamız sadece seyahat anlamında avantaj. Ama kimse puan hediye etmeyecek. Sahada avantajımız yok.
- Kadıköy'de çok maç yapacağız. Bu nedenle zeminin durumunu merak ediyorum. İkinci yarıda oyuncularımdan Bursa, Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarındaki performansı bekliyorum.
- Her yarışmada çok büyük ve güçlü bir kadroya sahip olmanız gerekiyor. Fazla büyük konuşmadan işimize konsantre olmalıyız. Ben bu anlamda gerçekçi davranıyorum.
- Bizim için en önemlisi şampiyonluk. Bu nedenle bazı şeyleri arka plana atabiliriz. 'Gerçekçi olmak zorundayız' derken bunu kastediyorum.
- Defansta sıkıntı doğarsa takım içinden halledebiliriz. Savunma oyuncusu transfer etmeyerek ligin ikinci yarısı için ufak bir risk aldık.
- Transfer olur, olmaz... Her teknik direktör transfer ister. Ama benim görevim şikayet etmek değil, var olan futbolcularla en iyi şekilde başarıya doğru çalışmak.

KAZIM&ÖNDER FUTBOLCUMUZ

Yönetimin kadro dışı kalan futbolcularla ilgili karar değiştirmediğini ifade eden Daum, "İki oyuncu da Fenerbahçe'nin futbolcusudur ve takımdan ayrı olarak çalışmaktadır" dedi.