BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.432,05
HABER /  GÜNCEL

Tatbikatta şehit oldu

Ankara'da askeri tatbikat sırasında elektrik çarpan Piyade Çavuş Mustafa Sülükoğlu şehit oldu...

Abone ol

ANKARA’nın Şereflikoçhisar İlçesi’nde, askeri tatbikat sırasında elektrik çarpması sonucu şehit olan Piyade Çavuş 21 yaşındaki Mustafa Sülükoğlu’nun cenazesi, memleketi Çorum’un İskilip İlçesi'nde toprağa verildi.

28’inci Mekanize Piyade Tugay Karargahı ve Karargah Servis Bölük Komutanlığı’nda vatani görevini yapan piyade çavuş Mustafa Sülükoğlu, geçen hafta Şereflikoçhisar’da yapılan askeri tatbikata katıldı. 16 Mayıs günü tatbikat sahasında elektrik akımına kapılan Sülükoğlu, askerliğinin bitimine 70 gün kala şehit oldu. Şehit askerin cenazesi Ankara’dan Çorum’un İskilip İlçesi'ne bağlı Kayaağzı Köyü'ne getirildi.

Şehit Sülükoğlu'nun cenazesi, düzenlenen askeri tören ve daha sonra kılınan cenaze namazısının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Şehit Piyade Çavuş Mustafa Sülükoğlu’nun cenaze törenine Çorum Vali Yardımcısı İsmail Çorumluoğlu, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay İrfan Tuncer, İskilip Kaymakamı Birol Kurubal, İskilip Belediye Başkanı Orhan Öztürk ile mülki ve askeri erkan katıldı.