BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,81
ALTIN 2.430,74
HABER /  POLİTİKA

Ağar adaylarını nasıl seçecek?

Ağar, kendisiyle görüşmek için gelen milletvekili aday adaylarıyla özel görüşme yapmayacağını açıkladı.

Abone ol

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, kendisiyle görüşmek için Genel Merkeze gelen milletvekili aday adaylarıyla özel görüşme yapmayacağını açıkladı. Saat 22.30’da yaklaşık 200 aday adayıyla bir araya gelen Ağar, “Benimle özel olarak görüşmek için beklemeyin. Kimseyle özel bir görüşmem olmayacak” dedi.

Ağar, aday adaylarının görüşmek için genel merkezden ayrılmaması üzerine, tek tek yerine toplu olarak görüşmeyi tercih etti. Vali ve emniyet kökenli adayları dışlayan bir politika izleyen Mehmet Ağar, aday adaylarına şunları söyledi:

“Ben, kimseyle özel olarak bir görüşme yapmayacağım. Desteği benden değil, milletten alın, tabandan alın. Genel kurul delegeleriyle komisyon oluşturup gencinden yaşlısına herkesle görüşeceğim. Onların görüşünü aldıktan sonra en az hatayla bir liste oluşturacağım. İl ve ilçe teşkilatlarıyla, belediye başkanlarımızla da aday adaylarının durumunu ele alacağım. Şu anda illerde araştırma yaptırıyorum. En uygun olanları seçeceğim. Sizin, genel merkezde değil, şu an illerinizde olmanız daha doğru olur.”