BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,97
ALTIN 2.447,75
HABER /  SPOR

Canaydın can evinden vuruldu

Galatasaray taraftarları Canaydın'a tepkilerini web sitesine taşıdı. Taraftarlar istifa çağrısı yaptı. İşte o site;

Abone ol

Taraftarların zaman zaman tribünlerden tepki gösterdiği ve istifa çağrısı yaptığı Özhan Canaydın, şimdi de gazete ilanıyla istifası istenen kulüp başkanı oldu. Bugün bir gazeteye ''Zihniyet İstifa'' başlığıyla ilan veren taraftarlar, Canaydın'ı istifaya, kulübün kurullarını da Galatasaray'ın geleceğini kurtarmak adına göreve çağırdılar. 

Galatasaray taraftarları ilanda şu görüşlere yer verdi;

''Manevi değerlerimizin kıymetini bilen, kulis gücünü sadece seçimlerde kendisi için değil, Galatasaray'ın her fırsatta gasp edilen hakları için kullanan, Galatasaray Kulübü üyeliğinde liseciler ve liselileri kayırmayan, kulübü 'Özhan Abi' zihniyetiyle yönetmeyen, tüm camiayı kucaklayan, taraftarına saygılı ve çağdaş yönetim niteliklerine sahip, temsil gücü olan, her ocak ayında 'Stadın kazması vurulacak' demeyen, küçük hesaplar peşinde koşmayan, kulübün tüm maçlarına gönül rahatlığıyla gelebilen, desteğini esirgemeyen bir başkan istiyoruz.

Sayın Canaydın! Biz, bu kişinin siz olmadığına inanıyoruz. Bu nedenle sizi ve sizinle aynı zihniyeti paylaşan yönetiminizi, daha fazla kalıcı zarar vermeden istifaya; Galatasaray Spor Kulübü'nün tüm duyarlı yetkili kurullarını, Galatasaray'ın geleceğini kurtarmak için ivedilikle göreve davet ediyoruz.''

Bu arada, taraftarlar, ''www.canaydinistifa.com'' adlı internet adresinde de ''Aydınlık Galatasaray için 100 bin imza'' kampanyası yürütüyor. Bugün itibariyle 16.492 imza toplanmış bulunuyor.