BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Taraf yazarına yeni yetme deyince

Polisin öğrencilere yönelik şiddeti ekranda tartışıldı. Can Ataklı, Taraf yazarına 'yeni yetme' deyince kavganın fitili ateşlendi

Abone ol

CNN Türk ekranları gecenin en sert polemiğine sahne oldu. Polis dayağını tartışan Tarafsız Bölge'ye Can Ataklı ile Taraf yazarları arasındaki kapışma damga vurdu.

Ahmet Hakan'ın hazırlayıp yönettiği Tarafsız Bölge'ye konuk olan Vatan yazarı Can Ataklı ileTaraf yazarları Emre Uslu ve Melih Altınok katıldılar.

Gazeteciler.com sitesinde yer alan habere göre olisin uyguladığı şiddeti hükümetin tasaruffu olarak değerlendiren Ataklı, Taraf yazarlarıyla kapıştı.

"YENİ YETME" SÖZÜ ÇILDIRTTI

Taraf yazarlarıyla birbirine giren Ataklı, Emre Uslu'ya 'yeni yetme' deyince olanlar oldu. Ataklı'ya sert tepki gösteren Uslu'ya Altınok da destek çıkınca stüdyo bir anda karıştı. Programın bir diğer konuğu olan eski Taraf yazarı Önder Aytaç da Ataklı'yla atışınca Ahmet Hakan'ı da çaresiz bırakan tartışma karşılıklı suçlama ve hakaretlere kadar vardı.

Yer yer yeniden alevlenen polemikler üzerine isyan eden Ahmet Hakan, 'beni dinlememeye devam ederseniz istifa edeceğim' diyerek tepkisini gösterdi.