BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Havuç artık böyle azar işitecek

Bahçeli Havuç'un raydan çıktığını söyledi, gözler Çocuklar Duymasın'ın senaristi Birol Güven'e çevrildi.

Abone ol

Devlet Bahçeli, dizinin senaristine ilham verdi. Çocuklar Duymasın dizisinde taş fırın erkeği Haluk, oğlu Havuç'u "sen raydan çıktın" diye azarlayacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Raydan çıktı" diye eleştirdiği Çocuklar Duymasın dizisindeki "Havuç" Furkan Kızılay ve dizinin senaristi Birol Güven, Habertürk'e konuştu.

"ÇOK RAYDAN ÇIKMIŞ DEĞİL"

"Ben oyuncuyum, senaryoda ne yazıyorsa onu oynuyorum" diyen Furkan Kızılay, günümüz gençliğine baktığımız zaman Havuç çok raydan çıkmış bir karakter değil" yorumunu yaptı.

İFADEYİ SENARYODA KULLANMAK İSTERİM

HT magazinden Rahşan Gülşan'a konuşan Güven, raydan çıktı sözünü dizide kullanacağını açıkladı. İşte Güven'in Bahçeli'nin eleştirilere cevabı:

"Raydan çıkmak bir genç için çok anlamlı ve ağır bir deyim. Ancak Haluk'un Havuç'a bakışını çok güzel anlatan bir cümle. İfadeyi beğendiğim için senaryoda kullanmak isterim. Bahçeli ile Haluk aynı fikirde bu bakış konusunda ama ben değilim. Ben buna raydan çıkmak değil gençlik halleri diyorum. Yüzyıllardır daha büyükler gençlerin raydan çıktığı endişesini taşımıştır. Ama bence sadece genç olmaktır. Sayın Bahçeli izleyicimdir, fikrini söyleyebilir. "