BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Taner golleri kime adadı?

Ligin kayıp yeteneklerinden biri Taner. Ali Sami Yen'de 4 gol atan futbolcu golleri kime adadığını açıkladı.

Abone ol

Galatasaray karşısında takımına 4 gol kazandıran maçın yıldızı Taner Gülleri, sarı-kırmızılı rakipleri karşısında kimsenin beklemediği bir sonuç aldıklarını söyledi.

Taner, maç sonrası yaptığı açıklamada, kendileri için önemli bir maç olduğunu belirterek, ''Rakiplerimizin kazandığı bir haftada biz de galibiyet için ekstra motive olmuştuk. Kimsenin beklemediği bir sonuç aldık. Kazandığımız için mutluyuz. Matematiksel olarak ligde kalma şansımız devam ediyor. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Galatasaray galibiyetiyle iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz'' diye konuştu.

Kocaelisporlu futbolcu Galatasaray savunmasının zaafları olduğunu ifade ederek, ''Ama bizim oynadığımız oyun daha önemliydi. Sonucu almamızı buna bağlıyorum'' dedi.

Taner, bu sezon gösterdiği performans konusundaki soruyu ise ''32 yaşındayım. Biraz geç açıldım. Ama vücudum beni taşıdığı sürece oynamaya çalışacağım'' diye yanıtladı.

Golcü futbolcu, milli takımla ilgili soru üzerine ''Milli takım benim en büyük hayalim. İnşallah bir gün o da gerçekleşir'' dedi.

TANER GOLLERİNİ KİMSESİZ ÇOCUKLARA ADADI

Galatasaray karşısında 4 gol atan Taner Gülleri, gollerini kimsesiz çocuklara armağan etti.

Karşılaşma sonrası Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Taner, 4 gol atmasının kendisi adına çok iyi olduğunu ifade ederek, ''Hafta içi Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret etmiştim. Orada çocuklara gol atacağım yönünde söz vermiştim. Gollerimi onlara armağan ediyorum'' ifadesini kullandı.

Galatasaraylı futbolcu Baros'un kullandığı penaltı atışını kurtararak takımının galibiyetinde büyük rol oynayan yedek kaleci Kılıçarslan da ''Bana göre penaltı değildi. Ama oldu. Yeni baba oldum. Bebeğim bana uğurlu geldi'' dedi.