BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tacizci baba kızını boğazladı

Genç kız babasını "beni taciz etti" diye polise şikayet ederken öleceğini bilmiyordu. Onu evde yalnız yakalayan baba boğazını kesti.

Abone ol

İzmir'de, elle tacizde bulunduğu iddiasıyla sabıkalı babasından şikâyetçi olan Emine A. (20), evinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Kızın annesi kızını babasının öldürdüğünü söyledi.

Genç kızın annesi Türkan A.'nın polise verdiği ifadede, alışverişten dönerken elleri kan içinde olan kocasının apartmandan çıktığını gördüğünü, evde kızının cesediyle karşılaştığını söylediği belirtildi.

ANNESİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Alışverişe giden Türkan A., döndüğünde kızı Emine A.'yı kanlar içinde gördü. Fenalaşan anne A., komşularına ve polise haber verdi. Olay yerine giden polis, genç kızın boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

BABASINI TACİZCİ DİYE ŞİKAYET ETMİŞTİ

Araştırmada, Emine A.'nın 10 Temmuz tarihinde polise başvurarak, babası H.A.'nın (46) kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söyleyerek şikâyetçi olduğu belirlendi. Emine A.'nın, şikâyetini geri alması için babası ile ağabeyleri D.A. ve G.A. tarafından tehdit edildiği öğrenildi.

Genç kızın 29 Ekim'de evden kaçtığı, bu sebeple annesinin polise kayıp müracaatında bulunduğu, Emine A.'nın dün evine döndüğü kaydedildi.

BABA "BANA İFTİRA ATIYOR" DEMİŞ

1996 yılında ‘uyuşturucu satmak’ ve 2004 yılında ‘adam kaçırmak’ suçundan cezaevine girip bir süre sonra tahliye olan baba Hamit Akay'ın, yakınlarına, psikolojisi bozuk olduğunu söylediği kızı Emine Akay'dan dert yandığı öğrenildi.

SEVGİLİMİ GÖRDÜ, İFTİRA ATTI

Hamit Akay'ın, üç ay önce, gece geç saatlerde çalan cep telefonuna kızı Emine Akay'ın baktığını, karşısında ilişki yaşadığı sevgilisinin sesini duyunca annesine şikayet ettiğini, annesine yapılanın intikamını almak için cinsel taciz iddiasını ortaya attığını söylediği öğrenildi.

KIZIM OKUYACAK DİYORMUŞ

Kızı Emine'yi acımadan öldüren Hamit Akay'ın bütün bunlara rağmen üniversite sınavlarında başarılı olan kızı Emine'yi polis yapmak istediğini, hatta evlenmek isteyenlere kızının meslek edineceğini belirterek karşı çıktığını anlattığı kaydedildi.

Polis, uyuşturucu suçundan sabıkası bulunan baba H.A. ile ağabeyler D.A. ve G.A'yı yakalamak için çalışma başlattı.