BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Aragones suçluyu açıkladı!

Fenerbahçe Eskişehir'de 2 puan kaybetti. Aragones maçtan sonra suçluyu açıkladı. Bakın o suçlu kim?

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, maçta daha fazla topla oynayan ve hakimiyeti kuran takımın Fenerbahçe olduğunu söyledi. Aragones'e göre maçın suçlusu toptu...  "Top girmek istemeyince girmiyor" dedi.

Aragones, maçın ardından yaptığı açıklamada, bugün özellikle topun ve pozisyonlar hakimiyetinin kendilerinde olduğunu belirterek, futbol adına herşeyi Fenerbahçe'nin yaptığını kaydetti.

HAKİMİYET FENERBAHÇE'NİNDİ

Golleri hatalarından dolayı yediklerine işaret eden Aragones, şöyle konuştu:

''Maçta daha fazla topla oynayan ve hakimiyeti kuran Fenerbahçe'ydi. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirseydik, şu anda çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. İki, üç pozisyondaki hatalarla gelen goller var. Futbol, kaprisli bir çocuk gibidir. Top girmek istemezse, girmiyor maalesef. Bu sonucu almak istemezdik. Bazı hatalar yapınca, skor bu noktaya geldi.''

Aragones, oyuncular ile iletişim bozukluğu olup olmadığını soran bir gazeteciye, ''Oyuncularımla aramda iletişim eksikliği söz konusu değildir'' diye yanıt verdi.

Bir gazetecinin, ''Eskişehirspor'u nasıl buldunuz?'' sorusuna Aragones, ''Eskişehirspor iyi bir ekip mücadelesi gösterdi. Evlerinde oynadıklarında tehlikeli olduklarını, iyi oynadıklarını gördük. Fenerbahçe'nin gerekli pozisyonları bulduğunu, ama değerlendiremediğini düşünüyorum'' şeklinde karşılık verdi.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da karşılaşmayı değerlendirerek, gerçekten iyi bir lig maçı olduğunu, futbolun içinde ne varsa onun yaşandığını belirterek, oyuncularının 11 kişiyken de 10 kişiyken de çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

İyi pozisyonlar yakaladıklarını, ancak değerlendiremediklerini ifade eden Çalımbay, şunları kaydetti:

''Puan aldığımız için mutluyuz. İyi bir istikrar yakaladık. Üç puan alabilirdik. Biz, hiçbir zaman hakemler hakkında konuşmadık. Bursaspor maçında bize elle gol attılar. Galatasaray maçında da yine elle gol yedik. Bunların hiçbirinin önemi yok, ancak hiç birşey yokken yardımcımı oyundan atmaları çok yanlış. 4. hakemler acımasızca üzerimize geliyor. İyi bir takımız, istikrarımızı sürdürmek istiyoruz.

Biz, yeni bir takımız. Galatasaray'ı yenmek ve Fenerbahçe'den puan almakla lig bitmiyor. Önemli olan ligin sonu. Bugün bitti, önümüze bakmak gerekiyor. Beni üzen Ivesa'nın sakatlanıp oyundan çıkması ve arkasından Serdar ve Bülent'in sarı kart görmesi. Önümüzdeki maç oynayamayacaklar. Ivesa hastanede, şu anda gayet iyi. Ivesa'ya üzüldük, ama Sinan gibi genç bir kaleciyi de kazandık.''