BIST 9.800
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.458,84
HABER /  MEDYA

Survivor gönüllüler oy sıralaması 'acunn' SMS sonuçları

Survivor oylaması SMS sonuçlarına göre gönüllüler sıralaması nasıl oluşuyor? Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 tarihinde ortaya çıkmıştı. Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtı SMS sonuçlarına bağlı.

Abone ol

Survivor gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları 2 Mart 2016 tarihinde çıkmıştı. O oylamada gönüllülerin birincisi Semih Öztürk olurken ikincisi Damla Can olmuştu. Gönüllüler için yeni SMS oylaması sonuçları 29 Mart 2016 tarihindeki ada konseyinde açıklanacak. Bu SMS sıralamasına göre de bir kişi Survivor adasından elenecek.

Gönüllüler takımı için yapılan yeni SMS oylaması sonuçları ve sıralamasını Acun Ilıcalı 29 Mart salı akşamı açıklayacak. Gönüllüler SMS birincisi olan isimde bir kişinin adını elenmek üzere verecek. Bu üç isimden kim elendi sorusunun yanıtı SMS sıralamasına göre ortaya çıkacak. survivor gönüllüler oy sıralaması sms sonuçları acunn.comBu açıdan gönüllüler oy sıralaması büyük önem taşıyor. Daha önce 2 Mart 2016 tarihinde gönüllüler sms oylamasına çıkmış ve sıralama ona göre oluşmuştu. O sıralama 29 Mart için de örnek olacağından önemli.

İşte daha önce 2 Mart 2016 tarihinde yapılan SMS oylamasının sonuçları;

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI OY SONUÇLARI

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor adasındaki dokunulmazlık oyununu 27 Mart 2016 tarihinde kazanan taraf ünlüler oldu. 4 kez eleme yaşayan ünlüler takımı dokunulmazlığı 10'a 6 ile aldılar. Gönüllüler takımı Survivor'da ikinci kez elemeye çıktı.

SURVİVOR SERKAY TÜTÜNCÜ VE SEMİH ÖZTÜRK KAVGASI

Kişisel dokunulmazlık oyunu gönüllüler takımında kıran kırana geçti. Semih Öztürk'ün planı Gizem Kerimoğlu'nun kişisel dokunulmazlığı kazanması üzerineydi. Ancak kişisel dokunulmazlığ İbrahim Giydirir kazanınca Semih Öztürk finalde kavga çıkardı. Serkay Tütüncü ile kavga eden Semih Öztürk Gizem Memiç'in arkasından da konuştu.