BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur kim elendi Seray Kurumuş kimdir kime talip?

Kısmetse Olur'dan kim elendi belli oldu. Kismetse Olur evine veda eden ismin yerine Seray Kurumuş geldi. Peki kimdir yeni gelen instagram hesabında neler var?

Abone ol

Kısmetse Olur 27 Mart eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Kısmetse Olur evinden Özge Çanlı elenirken yerine gelen isim Seray Kurumuş oldu. Peki kimdir yeni gelin adayı Seray Kurumuş ve kime talip oldu?

Kısmetse Olur erkekler evinden Emre Ubeyli, gelinler evinden ise Ayça Beğen haftanın birincisi oldular.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinde bu hafta eleme oylamasında erkekler evinden Ali ve Tankut, gelinler evinden Özge Çanlı ismi çıktı. 10 bin liralık çeki kazanan erkekler evinden Emre Ubeyli olunca elenen isim gelinler evinden oldu. Yeni gelin adayı Özge Çanlı geldiği hızla elendi. Özge Çanlı Semih'e talip olunca Melis Buse ve Nur'un tepkisini almıştı.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN SERAY KURUMUŞ KİMDİR?

Özge Çanlı'nin elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı Seray Kurumuş oldu.

Aslen Adanalı olan Seray Kurumuş annesi ile birlikte Bodrum'da yaşıyor. Cafe - restorant işletmeciliği yapan Seray Kurumuş 28 yaşında. 

Instagram hesabından renkli bir profil sergileyen Seray Kurumuş kime talipli olduğunu gelin ve damat adaylarının ısrarına rağmen söylemedi. Ancak Seray bu konuda söylemleri ile ipuçları verdi.


Seray Kurumuş'un söyleminden gelin ve damat adayları onun Adnan Kızıltaş'a talip olduğunu anladı. Seray Kurumuş sadece bir isim için geldiğini o olmadığı taktirde başkasına talip olmayacağını söyledi.

Seray Kurumuş için damat adayı Murat heyecan yaptı. Kendisine talip olduğunu düşündü ancak Seray 'hayır' diyerek Murat'ın sevincini yarıda bıraktı.

KISMETSE OLUR'dAN ELENEN ÖZGE ÇANLI KİMDİR?

Hatırlanacağı gibi Özge Çanlı Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talipli olarak gelmişti. Bu durum Semih'ten ayrılan Nur ile ona ilanı aşkta bulunan ama karşılık alamayan Melis'i delirtmişti.

Özge Çanlı için Semih 'güzel hatun' yorumunda bulunmuş ama tanıma yoluna gitmemişti. Özge Çanlı Kısmetse Olur evinde bir hafta kalabildi ve elendi.

AYÇA BEĞEN ESKİ NİŞANLISI HALİL İLE GÖRÜŞÜYOR MU?

Kısmetse Olur evini ziyaret eden Melek , Ayça Beğen ile ilgili ifşaları ile ortalığı karıştırdı. Melek, Ayça ile eski nişanlısı Halil'in görüştüklerini öne sürdü.

Bu durum ortalığı karıştırdı Ayça Beğen erkekler evine bastı. Batuhan Cimilli ile de 'Emre' yüzünden kavga eden Ayça, sinir krizi geçirdi.

Bütün bunlar elbetteki Kısmetse Olur evinin reytinglerini artırma oyunlarından biriydi. Ayça Beğen ve Batuhan Cimilli ayrılmayacağı gibi önümüzdeki hafta söz yüzükleri takacaklar.

KISMETSE OLUR MELEK NE SÖYLEDİ Kİ AYÇA ÇILDIRDI VİDEOSU