BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor All Star 2015 kim elendi?

Survivor'da kim elendi açıklandı. Acun Ilıcalı 'nın Survivor All Star 2015 kadrosunda bu hafta Merve Oflaz ve Fulya Keskin elenmek üzere yazıldı. Peki Survivor All Star kim elendi?

Abone ol

Survivor All Star 2015 yarışında 10 Mart eleme gecesinde Merve Oflaz ve Fulya Keskin elenmek üzere yazıldı. Survivor 'da bu hafta Fulya Keskin elendi. Survicor 2015 'de ünlüler takımında haftanın birincisi Anıl Tetik oldu. Anıl Tetik elenmek üzere Fulya Keskin 'in karşısına Merve Oflaz'ı çıkarttı.
survivor-all-star-2015-kim-elendi-.jpg
Survivor All Star ada konseyi bu kez kim elendi sorusunun cevabı için toplandı. Survivor All Star 'da ünlüler takımında SMS birincisi olan Anıl Tetik , elenmek üzere Merve Oflaz 'ın adını verdi. Anıl Tetik bu ismi 'performansa' dayalı olarak söylediği belirtti. Merve Oflaz ise 'Anıl 'ın birinci olacağını biliyordum ve beni söyleyeceğini de... O yüzden çok şaşırmadım' dedi.

SURVİVOR 'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?
Anıl Tetik birinci olduğu için elenmek üzere ismini verdiği Merve Oflaz ile Fulya Keskin arasında SMS oy durumuna bakıldı.  En az oyu alan isim Survivor 'da bu hafta elenen isim oldu. Bu hafta Survivor 2015 ünlüler takımında elenen isim Fulya Keskin oldu.

SURVİVOR GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Survivor 'da geçen hafta Duygu Çetinkaya elenmişti. Hilmicem ve Turabi 'nin yaptığı oyunla Duygu Çetinkaya hiç beklemediği bir anda Survivor All Star 'dan ayrıldı. Duygu Çetinkaya ada konseyinde ismi en çok yazılan kişi olmuştu. Haftanın birincisi olan Turabi , Duygu Çetinkaya 'nın karşısına Hilmi Cem'i çıkartmıştı.


SURVİVOR SON BÖLÜMDE BÜYÜK KAVGA
Survivor All Star 'da ada konseyinde ismi 5 kişi tarafından söylenen Ahmet Dursun kriz çıkarttı. Ünlüler takımı sorunları çözmek için toplantı yaptı. İsmini yazan kişilere karşı tavır alan Ahmet Dursun özellikle Hakan'ın üstüne gitti. Merve Oflaz da kavgaya dahil oldu.
survivor-kim-elendi-.jpgMerve Aydın ise karşı cephede yer aldı. Kavga sırasında Ahmet Dursun'un sözleri hayli ağır oldu. Ahmet Dursun 'Hepinizi tek tek bu adadan eleyeceğim' diyerek meydan okudu.
Survivor gönüllüler takımında ise Seda ile Begüm'ün kavgası Turabi'ye kadar uzandı. Begüm 'yumurta' olayını tekrar tekrar anlatmak zorunda kalınca sonunda çığlık çığlığa bağırdı. Seda ise Begüm 'ü çıldırttıktan sonra onunla dalga geçerek daha da kızdırdı.