BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor 2016 SMS sıralaması acunn sonuçları paralı yaptı

Survivor 2016 oy sıralaması sonuçları acunn.comm sitesinde saat 23.00'dan sonra verilecek. TV8 yan ekran uygulaması abonesi olanlar Survivor SMS sonuçlarını görme imkanına sahip olacak.

Abone ol

Survivor 2016'dan kim elendi sorusunun yanıtını verecek olan gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları saat 23.00'dan sonra  TV8 yan ekran uygulamasından verilecek. TV8 yan ekran uygulamasını paralı yapan Acun Ilıcalı SMS sonuçları tam listesini acunn.com sitesinden artık yayınlamayacak.

Survivor son bölümünde dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı ikinci kez elemeye çıkıyor. Ada konseyinde Gizem Kerimoğlu ismini yazan gönüllüler takımı sürprizi Nihal Candan tercihiyle yaptılar. Kişisel dokunulmazlığı kazanan İbrahim Giydirir , ekibinden Nihal Candan adını verdi. Strateji geliştirmeye çalışan gönüllüler takımı bu kararları ile Semih Öztürk'ün diline düştüler. Semih Öztürk alacağı oylardan korktukları için böyle bir karar verildiğini söyledi. Nihal Candan da ada konseyinde ismi verilince takım arkadaşlarına tepki vermişti.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI SMS SONUÇLARI

Survivor gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları hem kim birinci oldu hem de kim elendi sorusunun yanıtını verecek. SMS sonuçları ada konseyinde saat 23.00'dan sonra Acun Ilıcalı tarafından açıklanacak. Daha önce acunn.com sitesi tarafından tam liste halinde yayınlanan Survivor SMS sonuçları sıralaması ise artık paralı oldu. Bundan böyle Survivor SMS oylaması sonuçları TV8 yan ekran uygulamasında yer alacak. Bu uygulama ise ücretli. Survivor SMS sıralaması sonuçları tam liste halinde internethaber.com sitesi bizler için bu haberde yayınlayacak.

Peki daha önceki gönüllüler SMS oylamasında sıralama nasıl çıkmıştı. Gönüllüler takımı 2 Mart 2016 tarihinde Survivor'da SMS oylamasına çıkmıştı. O oylamanın sonuçları Semih Öztürk'ü gönüllüler birincisi yapmıştı. Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları şöyleydi;

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

GİZEM KERİMOĞLU SMS SIRALAMASINDA NİYE YOK?

Survivor ada konseyinde tam kadro halinde ismi yazılan Gizem Kerimoğlu elenir mi? Bu sorunun yanıtı muamma. Çünkü Gizem Kerimoğlu'nun gönüllüler SMS sıralamasındaki yeri bilinmiyor. Bunun sebebi daha önceki SMS oylamasında bireysel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu'nun oylamada yer almamasıydı.

SURVİVOR TARİHİNDE İLK SEMİH ÖZTÜRK HAİNLİĞİ

Survivor'ın 27 Mart Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde eyi benzeri olmayan bir olay yaşandı. Semih Öztürk kendi takımını elemeye çıkarmak için geçen hafta da plan yapmıştı. Bu planını Gizem Kerimoğlu açık edince Semih Öztürk 'hainlik' olarak nitelenen entrikasını bu kez açıkça sergiledi. Survivor dokunulmazlık oyununda Gizem Kerimoğlu ile birlikte oynamayacaklarını açıkladı. Acun Ilıcalı duydukları karşısında şoke olurken 'böyle bir şey daha önce hiç yaşanmadı' diyerek durumun ne kadar sıradışı olduğuna vurgu yaptı.

SEMİH ÖZTÜRK VE GİZEM KERİMOĞLU NİYE OYNAMADI?

Semih Öztürk Ütopya yarışmasında kaos yaratması ve etrafındaki isimlere hükmetme merakı ile öne çıkmıştı. Survivor adasında da ilk günden bunu uygulamaya çalıştı ancak bu kez hükmünü kimseye geçiremedi.

Semih Öztürk'e biat eden sadece Gizem Kerimoğlu oldu. Onunla birlikte kendine adada ayrı bir yaşam kurdu. Geriye kalan 7 kişiyi izlemeye alan Semih Öztürk kavga edenlerin kendine gelmesini bekledi. Ancak gönüllüler takımında böyle bir kopuş olmadığı gibi kavga eden de Semih'e gitmedi. Haliyle Semih Öztürk , Gizem Kerimoglu ile adada yalnız kaldı.

Semih Öztürk'ün dokunulmazlık oyununda oynanamasının sebebi ise kendi takımının elemeye çıkmasını istemesiydi. 2 Mart 2016 tarihinde yapılan gönüllüler SMS oylaması sonuçlarında birinci çıktığı günden beri Semih Öztürk bunu istiyordu. Semih Öztürk rakip takım yerine ilk günden beri kendi takımını elemede yok etmeyi planlıyordu. Yeni yapılacak SMS oylamasında Semih Öztürk birinci çıkamazsa tüm hesapları sallantıya girecek.

SURVİVOR ADASINDA NİHAL CANDAN KRİZİ

Survivor 2016 gönüllüler adasında Nihal Candan krizini çözmek için Serkay, İbrahim ve Damla başta olmak üzere 7 yarışmacı gece yarısı biraraya geldi. Survivor SMS sıralaması sonuçları beklenirken yapılan bu toplantı pek de iyi geçmedi.

Nihal Candan kendi adının eleme için verilmesini ihanet olarak yorumladı. İbrahim Giydirir ise Nihal Candan'ın Semih Öztürk'ün söylediklerini dile getirmesine çok kızdı.

İBRAHİM GİYDİRİR : SEN BİZİ SATMIŞSIN

İbrahim 'Sen bizi satmışsın sana ne çözümü bulayım ki... Efecan satmadı mı? bizi konseyde satmadın mı? Biz bugüne kadar senin arkanda durduk ona üzüldük. Her kaybettiğinde bile destek verdim. Benim zoruma gidiyor" dedi.

Nihal Candan bu sözlere itiraz etti. Nihal 'Serkay bana böyle nefretle bakacaksa gideyim. Düşündüğümü söylediğim için mi suçluyum. Ben konseyde sadece kendi düşündüğümü söyledim. Çok kırgın ve kızgındım. İbo ve Serkay'a ters bir laf söylememek için kendimi tuttum. Biraz kendinizi benim yerime koyun' diyerek hıçkıra hıçkıra ağladı.

İşte Survivor gönüllüler adasında gece yarısı gerçekleşen Nihal Candan toplantısında olanlar;