BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,80
HABER /  MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. yeni bölüm fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. bölüm fragmanı yayınlandı. STAR Tv'nin nefes kesen dizisinin yeni bölümünde Safiye Sultan, Kız Kulesi'nden çıkıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. bölüm fragmanını internethaber.com'da izleyin.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Kösem Sultan kaçırıldığı yerden kurtarılıyor. Safiye Sultan, Kız Kulesi'nden çıkartılıyor. Safiye, İskender'i öğreniyor ve onu padişah yapmak için yeni planlar hazırlıyor. Merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl Kösem fragmanı ve detayları haberimizde...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 20. BÖLÜM FRAGMANI

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde sarayda yine yer yerinden oynuyor.

Kösem Sultan, Safiye ve Hümaşah tarafından kaçırılmıştı. Kösem’in bulunmasının ardından Sultan Ahmed, Harem’i yönetme görevini Kösem’e veriyor.

Sultan Ahmed, Safiye Sultan’ın Kız Kulesi’nden çıkartılması emrini veriyor. Safiye’nin saraya dönmesiyle birlikte Kösem Sultan ve Safiye ile Hümaşah arasında yeniden gerilim tırmanıyor.

Kösem, Safiye’den kurtulmak için Safiye’nin en güvendiği adamıyla işbirliği yapmaya çalışıyor.

Hümaşah, Safiye Sultan’a kayıp şehzadenin İskender olduğunu söylüyor. Safiye Sultan, bu gerçeği öğrendikten sonra İskender’i yanına çağırıyor. Safiye, İskender’i tahta çıkarmak için yeni bir plan yapıyor.