BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.425,89
HABER /  SPOR

Süreyyanın kamp masrafı kimden?

Aylardır ABD'de kamp yapan Süreyya Ayhan kampın finansmanında, antrenörlük konusuna kadar merak edilenleri yanıtladı

Abone ol

Milli atlet Ayhan, ABD'de eşi ve antrenörü Yücel Kop ile birlikte 6 ay boyunca yaptıkları kampın ve orada yaptırdıkları testlerin gayet olumlu geçtiğini belirterek, ''Ailemi, sevdiklerimi ve ülkemi çok özledim. ABD'deki kamp döneminden önce 3 yıl boyunca kendi imkanlarımla ülkemde çalıştım. Türk halkından aldığım moralle bu yıl daha başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.

KİMSE ANTRENÖR KONUSUNDA BENİMLE KONUŞMADI

Antrenör konusuna da değinen milli atlet, şu ana kadar hiç kimsenin resmi yolla antrenörlük konusunda kendisiyle konuşmadığını kaydederek, ''Ben bu konuları hep gazetelerden duydum, okudum. Böyle bir teklif gelseydi, memnun olurdum. Ben böyle tekliflere açığım. Eğer antrenörümden daha kariyerli bir antrenör benimle çalışmak isterse bunu kabul edebilirim'' ifadelerini kullandı.

GÜNLÜK 98 DOLARA ABD'DE KAMP YAPTIM

Milli atlet Süreyya Ayhan, söylenenlerin aksine, federasyonun kendisine abartılı miktarda ödeme yapmadığını ileri sürerek, ''Devletin ABD'de bana verdiği bir günlük harcırah 98 dolardı. Ayrıca benimle birlikte gelen antrenörüme de maddi destekte bulunulmadı. Biz kendi imkanlarımızla her türlü olumsuzluğu olumluya çevirmeye çalışacağız'' diye konuştu.