BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.436,94
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Süper Loto milyoneri Söke'den

1 milyon 923 bin 787 TL'yi kazanan talihlinin kuponunu Söke'de 18 No.'lu Bayiden oynadığı belirlendi.

Abone ol

Süper Loto çekilişinin büyük ödülünün Söke'ye çıkması ilçede büyük heyecan yarattı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Süper Loto 6/54 oyununun bu hafta çekilişinde 6 rakamı doğru tahmin eden ve tek başına 1 milyon 923 bin 787 TL'yi kazanan talihlinin kuponunu Söke'de 18 No.'lu Bayiden oynadığı belirlendi.

Söke'nin İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Önder Atila'ya ait Sayısal Loto Bayii'nden oynandığı belirlenen şanslı süper loto kuponunun sahibinin kim olduğu henüz bilinmiyor. 

Şans dağıtan bayi olarak dikkatleri üzerine çeken Söke 18 No.'lu Bayi sahibi Önder Atila; bugüne kadar sayısal ve on numara adlı oyunlardan 19 bin TL verdiklerini, ilk kez bir vatandaşın bu kadar büyük bir ödülü kazanmasına vesile olduklarını ifade etti. Önder Atila, bayisine gelen kişilerin büyük oranda şans oyunlarını makineye otomatik oynattıklarını söyledi. Yaklaşık 2 milyon TL'lik süper loto çekiliş talihlisinin kim olduğu konusunda fikri olmadığını belirten Önder Atila; "Ödülün Söke'ye çıkmasından yana mutluyum. Ayrıca şanslı kuponun bizim bayimizden çıkması beni daha çok mutlu etti. Talihlimize hayırlı olsun" dedi.