BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sultangazi’ye yatırım daveti

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, temaslarda bulunmak üzere ülkemize gelen işadamları onuruna yemek verdi.

Abone ol

Togo, Malavi, Tacikistan, Paraguay, Arjantin, Sri Lanka ve Pakistanlı yaklaşık 70 işadamının katıldığı yemekte Türkiye ile bu ülkeler arasındaki ticari ilişkiler değerlendirildi.

Yaklaşık bir haftadır Türkiye’de temaslarda bulunan işadamlarının, Türk işadamları ile yeni ticari bağlantılar yaptığı kaydedildi.

YATIRIMCILARA KAPIMIZ AÇIK

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, yemekte yaptığı konuşmada, ülkemizi ziyaret eden işadamlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uluslar arası ticarette kazan kazan metodunun geçerli olduğunu, kalkınmanın sırrının ise üretim ve ihracatta yattığını belirten Başkan Cahit Altunay, “İstanbul’un çiçeği burnunda ilçesi Sultangazi global dünyaya açılan yeni bir kapıdır. İşadamlarının ilçemizde yapacakları yatırımlar konusunda belediye olarak her türlü yardıma hazırız. Zira Sultangazi, büyük bir işgücü potansiyeline sahip bir ilçedir. İmalat ve ulaşım olarak ciddi avantajlara sahip ilçemiz bu tür yatırımlar için ideal bir noktadadır” dedi.

BAŞKAN ALTUNAY’A TEŞEKKÜR

Sultangazi’nin bir yılda ciddi bir değişim yaşadığını ifade eden Başkan Altunay, bu kapsamda sık sık uluslar arası işadamlarını ilçede ağırlamanın gurur vesilesi olduğunu söyledi. TUSKON adına konuşma yapan Mehmet Güney ise, katkılarından dolayı Başkan Cahit Altunay’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Altunay ile katılımcılara hediye takdim edildi.