BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,76
ALTIN 2.429,25
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şube müdürleri Mesudiye için toplandı

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde görev yapan tüm kamu kurum ve kuruluş amirleri toplandı.

Abone ol

İlçe Kaymakamı Rıza Gençoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilçenin ekonomik, sosyal, turizm ve güvenlik konuları ve yatırımları ele alındı.

Toplantıda daire müdür ve amirlerine verilen bilgilerde, ilçe merkezinde bulunan tarihi kilisenin Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan gönderilen ödenek ile restore edileceği belirtildi. Köy yollarının durumunun da ele alındığı toplantıda köy muhtarları da dinlendi.

Muhtarlar yağan aşırı yağışlar nedeniyle yollarının bozulduğunu, hayvanlarda başlayan şap hastalığının önlenmesi için Tarım İlçe Müdürlüğünden destek istediklerini, elektrik hattının eski olması nedeniyle sık sık kesinti yaşandığını ve çözüm bulunmasını istediler.

Toplantıda ayrıca ilçenin güvenliği değerlendirildi. Dışarıdan gelen arıcıların ve yabancıların güvenlik açısından takip edilmelerinin dile getirildiği toplantıda bir açıklama yapan Kaymakam Rıza Gençoğlu, ilçeye dışarıdan giriş çıkış yapan vatandaşlar ile arıcıların takibinin yapıldığını belirtti.

İlçe Kaymakamı Rıza Gençoğlu, ilçenin nüfus oranına göre hizmet aldığını, kamu kurumlarının yeterli personel ve kadrosunun olmadığını, ilçenin coğrafi yapısının büyük ve dağınık olması nedeniyle verilen hizmetlerde zaman zaman aksamaların yaşandığını bildiğini, ancak eldeki imkanlarla en iyi hizmet vermeye çalışıldığını kaydetti.

Kaymakam Gençoğlu, "Hizmet kalitesinin daha da artması için vatandaşın memnuniyetini en üst seviyeye çıkması için çalışmalara devam ediyoruz. Ayrıca ilçenin güvenliği açısından köylere gelen yabancı vatandaşların güvenlik güçlerine bildirilmesinin emniyet ve asayiş açısından çok önemlidir" dedi.