BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.412,69
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Selin önceliği alt yapı

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçe genelinde yapılmakta olan, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Abone ol

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçe genelinde ki alt yapı çalışmalarını inceledi.

Suşehri'nin bitik durumda olan alt yapısının değiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Sel, "Alt yapıları değiştirilmeyen hiçbir yerin üst yapısını yapmayacağız. Çünkü ilçenin kanalizasyon ve içme su borularının tamamen değiştirilmesi gerekiyor. Bu nedenle, Suşehri'nde şuanda iki yolumuzun alt yapıları komple değiştirilmiş durumda ve bu yerlerin parke çalışmalarını da kısa süre içerisinde başlanacaktır. Alt yapıları değiştirilmeyen yerlere yapılan parke ve asfalt çalışmalarına yapılan yatırımlar yazıktır. İsraftır.

Çünkü bu gibi yerlere bu yıl yapılamasa önümüzdeki yıl mutlaka alt yapıları yenilenmesi gerekmektedir. Bu nedenle yapılan parkelerde sökülerek zayi olmaktadır. Bu nedenle, Parke veya asfalt yapılacak olan tüm yollarımızın, önce alt yapılarını ve daha sonra üst yapılarını yaparak halkımızın hizmetine sunuyoruz" dedi.

Suşehri genelinin içme suyu boru ihalesinin yapıldığını ve şuanda değerlendirme aşamasında olduğunu belirten Başkan Sel, "İnşallah bu yıl içerisinde ilçenin ama caddesi olan Sivas caddesinde de alt yapı çalışmalarına başlayacağız. Şuanda boruların ihalesi yapıldı ve değerlendirme aşamasındadır. İhalenin kesinleşmesi durumunda Sivas caddemizin bir kısmından alt yapı çalışmalarına hemen başlayarak, daha sonra ise asfaltını gerçekleştireceğiz. Bu konuda ilçe halkımızın biraz sabırlı olmasını istiyoruz" diye konuştu.