BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,72
MEDYA

Süleyman Soylu Habertürk canlı yayınında Sedat Peker iddialarına yanıt veriyor

Süleyman Soylu Habertürk TV'de saat 21.00'da Açık ve Net programına çıkıyor. İsmail Saymaz ve Merdan Yanardağ gibi muhalif isimler de programda yer alıyor. Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programı merak konusu.

Türkiye Youtube üzerinden 7 video yayınlayan Sedat Peker'in iddialarını konuşurken, bu gece Habertürk ekranlarına kilitlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in dile getirdiği iddialara Habertürk canlı yayınında yanıt veriyor. Daha önce TRT Haber'e konuk olan Süleyman Soylu, bu kez Habertürk'te Açık ve Net programında İsmail Saymaz, Merdan Yanardağ, Veyis Ateş ve Mehmet Akif Ersoy sorularını yanıtlıyor. 

Kübra Par'ın modaratörlüğünü yaptığı Habertürk canlı yayınında Sedat Peker'in iddiaları konuşulacak. Gündemin ilk sırasında ise Mehmet Ağar'a yönelik sansasyon yaratan iddiaları var. Sedat Peker son yayınladığı Youtube videosunda Uğur Mumcu cinayetini gündeme getirmiş ve şöyle demişti:
-"Uğur Mumcu şehit ediliyor, yanına ilk gelen kim? Katil en önce gelir, Mehmet Ağar. Eşine diyor ki ‘Ben buradan bir tuğla çekersem devlet aşağı iner’...

Sedat Peker'in Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım hakkında ortaya attığı iddialarda Habertürk canlı yayınında konuşulacak. 

Sitene Ekle