BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Steven Salam nereli kaç yaşında? Survivor Steven kimdir*

Survivor 2021 heyecan dolu bölümleri ile başladı. Survivor 2021 Gönüllüler takımında yarışan isimlerden biri de Steven Salam oldu. Demokratik Kongo Cumhuriyetinden Türkiye'ye 11 yıl önce gelen Steven Salam lise ve üniversiteyi Türkiye'de okudu.

Abone ol

Survivor 2021 TV 8 ekranlarında başladı. Her yıl daha da zorlaşan ada şartlarında Gönüllüler takımında yarışan isimlerden biri de Steven Salam oldu. Survivor yarışmasında bu sezon Steven Salam gönüllüler takımında yer alıyor. 9 Ocak’ta başlayacak Survivor 2021 kadrosunda yer alan Steven Salam kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Türkiye gönüllüler takımı yarışmacısı Steven Salam hakkındaki merak edilenler haberimizde.

Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011’de Türkiye’ye geldi ve lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu.

Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.

Geçen sene şampiyon olan ve 1. Amatörden Süper Amatöre çıkan İzmir Karayollar (Yolspor) takımında oynadığını belirten Steven Salam “Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum SURVİVORA” sözleri ile yarışmaya dair duygularını açıkladı.

Survivor ne zaman başlıyor: Survivor 2021 9 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümü ile izleyenlerle buluşacak. Yeni sezon öncesi yarışmanın yayınlanan tanıtım fragmanında kadrodaki isimlerin iddialı sözleri dikkat çekti. 

2021 Survivor Gönüllüler kadrosunda kimler var: Gönüllülerde ise Yiğit Poyraz, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Sena Özdemir, Steven Salam, Aleyna Kalaycıoğlu, Hanzade Ofluoğlu, Yunus Emre Karabacak, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu,İlayda Şeker, Ayşe Yüksel, Uğurtan Dora kadroya dahil oldu.