BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.425,17
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sporcular Çanakkale şehitlerini unutmadı!

13. Avrupa Şampiyonası'nda derece yapan sporcular, madalyalarını Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle şehitlere armağan ettiklerini söyledi.

Abone ol

13. Avrupa Şampiyonası'nda derece yapan sporcular Kayseri'de büyük bir coşku ile karşılandı. Sporcular madalyalarını Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle şehitlere armağan ettiklerini söyledi.

7-14 Mart tarihlerinde Antalya'da yapılan 13. Avrupa Şampiyonası'na katılan Özay Spor Kulübü sporcuları, şampiyona dönüşünde Kayseri'de büyük bir coşku içinde kurşılandı. Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın marşları eşliğinde karşılanan sporcular, aileleri ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Karşılamada açıklama yapan sporcular, "Kazandığımız madalyaları, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü olması nedeniyle Çanakkale şehitlerimize armağan ediyoruz" diye konuştu. Özay Spor Kulübü teknik Direktörü ve Milli Takımlar Antrenörü Orhan Özaktı, "Sporcularımla gurur duyuyorum. Biz Kayseri'yi ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımıza ve Valimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Kulüp Başkanı İlhan Sarıalan ise, "Bu anlamlı günde sporcularımızın başarısını kutlamak gurur verici. Sporcularımıza ve Orhan Özaktı'ya bu başarıyı bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.