BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,54
HABER /  MAGAZİN

Spiker geline kaynanadan şok sözler!

Feryal Gülman aldatıyor diye eşine boşanma davası açtı. Yeni gelini spiker Ece Özbek, malları üstüne geçirdi dedi. Feryal Gülman delirdi.

Abone ol

Yılın boşanmasında sular durulmadı. Dün Kemal Gülman'ın oğlu Lemi Gülman'ın eşi sunucu Ece Özbek'in, 'Feryal Gülman malları kendi üzerine geçirdi' açıklaması üzerine Feryal Gülman çileden çıktı.

Gelinini fırçalayan Feryal Gülman, "onun haddine mi düştü?" dedi. Kocası için de yeni iddialarda bulunan Gülman, "düğünden önceki gece başka kadınlaydı' dedi.

ece-özbek-lemi-gülman-düğün.jpg

GELİNİ SPİKER ECE ÖZBEK NE DEMİŞTİ
?

Geçen hafta sonu Lemi Gülman'la evlenen Ece Özbek, sürpriz boşanma davası nedeniyle balayını ertelediklerini söyleyerek şu açıklamaları yapmıştı:

"Lemi de ben de büyük şaşkınlık yaşıyorum. Balayı yapacak, tatile çıkacaktık, hepsini iptal ettik. Feryal Hanım sözde boşanmak için bizim evlenmemizi beklemiş. Gerçekten şoktayız. Bilsekdik nikahı ertelerdik. Ailede matem havası var, kimsenin ağzını bıçak açmıyor.

YALIYI ÜSTÜNE GEÇİRMİŞ

Feryal Hanım uzun zamandır malları üzerine geçiriyormuş zaten. Bebek'te bulunan 50 milyon dolarlık yalıyı bile Kemal Bey'den almış. Bunun yanı sıra birçok şeyi üzerine geçirmiş. Demek ki mal varlığı için uzun zamandır plan yapıyormuş..."


Feryal Gülman'ın üzerine geçirdiği iddia edilen evin 12 senedir kendisine ait olduğunu belirterek şöyle konuştu:

12 SENEDİR TAPUSU BENDE

-1 sene önce Bebek'teki üzerime geçirdi dedikleri ev yaklaşık 12 senedir bana ait ve benim üzerimde bunun gibi başka mallar da var. Ancak ben Kemal Gülman ile 21 yıldır evliyim ve bu şirkette çalışıyorum ve tabiki üzerimde mallar olacak. Ödediğim vergiler de belli. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyorum.Maslak'taki Park Plaza'nın mimarı benim ve imzası bana ait."

OĞLU MALLARIN PEŞİNDE

Oğlu Lemi Gülman'ın yeni evlendiği Ece Özbek'in konuyla ilgili açıklamalarına kızan Feryal Gülman, "Açıkça belli ki oğlu Lemi Gülman malların peşinde ve bir günlük eşini alet edip çıkıp açıklamalar yaptırıyor.

ONUN HADDİNE Mİ DÜŞTÜ

Ece Özbek kim ki ne biliyor ki açıklama yapıyor? Malların peşine düşmek onun haddine mi düştü?Daha 1. gün babalarının mallarının peşine düşmek çok ayıp bir şey. Ayrıca Kemal Gülman'ın yanında ben kimim ki onun mallarını üzerime geçireceğim, ne haddime? Kemal Gülman ne isterse o olur. Ben yurtdışındayım ve dün Ece Özbek bizim evi arayıp bana ulaşmaya çalıştı ancak ben olmadığım için ağabeyim Ferit Sarımuratoğlu ile görüşüp ağlayarak kendisinin hiçbir yere açıklama yapmadığını söylemiş."

NİYE DÜĞÜNDÜN SONRA? HERKES ÖĞRENSİN

Ayrılma kararı açıklamasının da neden Lemi Gülman'ın düğününden sonra aldığımı söyleyeyim de herkes gerçekleri öğrensin! Düğünde ilk dansı Kemal Gülman ile yaptık ve zoraki ve yapmacık bir gülümseme vardı yüzümde. Hatta Kemal Gülman bana dans sırasında yüzümün neden asık olduğunu ve keyifsiz ve mutsuz göründüğümü söyledi.

DÜĞÜNDEN ÖNCE BAŞKA KADINLAYDI

Bunun da esas sebebi neydi biliyormusunuz? Açıklıyorum, düğünden bir gün öncesinde başka bir kadınla birlikteydi ve ben bunu biliyordum. Ama bu kadın T. B. değildi!! Başka bir kadın daha var!!. Bunların hepsini biliyorum ve mahkemeye sunacağım. Kemal Gülman ile bir tek kelime bile konuşmam artık. Başka bir kadın daha var!!. Bunların hepsini biliyorum ve mahkemeye sunacağım. Kemal Gülman ile bir tek kelime bile konuşmam artık. Araya soktuğu kişileri de artık boşuna sokmasın. Bitmiştir ve artık mahkemede hesaplaşacağız!. Onu Allah'a havale ediyorum.

feryal-gülman-kemal-gülman.jpg
200 MİLYON TAZMİNAT İSTİYOR

SOSYETENİN tanınmış ismi Feryal Gülman kendisini aldattığı gerekçesiyle 22 yıllık eşi Kemal Gülman’a boşanma davası açmış ve 200 milyon TL tazminat, 25 bin TL nafaka istemişti.