BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.514,01
HABER /  MAGAZİN

Spears geri dönüyor

Ünlü şarkıcı Britney Spears müziğe geri dönüyor.

Abone ol

Bir süredir özel hayatındaki sorunlarla boğuşan ve psikolojik tedavi gören ünlü şarkıcı Britney Spears müziğe geri dönüyor. Spears'ın yeni albümü, 13 Kasımda müzik marketlerin raflarındaki yerini alacak.

People dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, eşinden ayrılmasının ardından sorun yaşamaya başlayan ve bir klinikte tedavi gören Spears, kariyerinde yaşadığı düşüşü telafi etmek için harekete geçti.

Genç şarkıcının ''Gimme More'' adlı şarkısının tanıtımı, Z-100 adlı New York merkezli internet sitesinde yapıldı. Ancak, parçanın resmi tanıtımından kısa bir süre sonra iki internet sitesinde daha çalınması şaşkınlık yarattı. Britney Spears'ın plak şirketi Jive Records, ''Gimme More'' isimli parçanın prodüksiyonunu Danja'nın yaptığını ve Nathaniel Danjahands Hills, James Washington, Keri Hilson ve Marcella Araica tarafından yazıldığını duyurdu.


''ÖZEL HAYATINA SÜNGER ÇEKİP ARTIK MÜZİĞE DÖNMELİ''

Britney Spears'ın bazı parçalarına imza atan şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Ne-Yo ise, KIIS-FM adlı radyo kanalında yayınlanan programda, şarkıcının çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Spears'ın artık özel hayatına sünger çekmesi gerektiğini belirten Ne-Yo, ''Bence, Britney insanların onu neden sevdiğini hatırlamalı. Onların kafasından özel hayatını silmeli ve müziğe dönmeli'' dedi.

Britney Spears'ın yeni albümüyle ilgili düzenlemelerin yapıldığı, hangi parçaların yer alacağına ilişkin elemeden sonra son şeklinin verileceği ifade edildi. Pop müziğin 26 yaşındaki ünlü ismi Britney Spears ile ayrıldığı eşi dansçı Kevin Federline'ın Sean Preston (2) ve Jayden James (1) adlı iki çocukları bulunuyor.