BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Kollarında can verdi

Yolda yürürken kızına kurşun isabet etti. Annesi son kez kollarının arasına aldı.

Abone ol

Annesi ve erkek kardeşiyle sokak çatışmasının ortasında kalan 12 yaşındaki Alev Öner, başına saplanan kurşunla hayatını kaybetti

Her yıl çocuk, büyük onlarca masumun hayatına mal olan maganda kurşunu yine sahnede! Silahlı çeteler bu kez, gözde tatil beldelerinden Didim’de bir can aldı, bir ailenin hayatını kararttı.

Tehlike geçti kalk dedim kollarımda can verdi!

Kızı kollarında ölen anne Şebnem Öner, sinir krizleri geçirdi. Eşi çobanlık yapan, kendisi de pazarda tezgah açarak ailesinin geçimine katkıda bulunan Şebnem Öner, “Hayatımın şokunu yaşıyorum. Kızımı benden alanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Bunu yapanlar insan olamaz. O kadar kalabalığın içinde, hesaplaşma içine giren serseriler benim kızımı buldu. Alevimi kim geri getirecek” diye gözyaşı döktü. Acılı anne olay anını da ağlayarak anlattı: “Silah seslerini duyunca kızıma sarılıp yere eğildim, onu ve kendimi korumaya çalıştım. Sağ elimden yaralandım.”

‘Birlikte yere düştük’

“Yere düştük. Arabaya doğru koştum, ‘Niye ateş ediyorsunuz’ diye bağırdım, kaçtılar. Döndüğümde yerde yatan kızımı ‘Korkma kızım, kalk, tehlike geçti’ diyerek kucağıma almaya çalıştım. Ama cansız bedeni kollarımda kaldı.”