BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.446,68
HABER /  SPOR

Son nesil dinazor Canaydın

Canaydın'a ölüm tehditleri yağıyor. Ezeli rakipleriyle dostluk köprüsü kuran Canaydın kendisini böyle tarif etti

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, aleyhinde yazılar yer alan internet sitelerinde kendisine ölüm tehditleri yapıldığını açıkladı.

Kalyon Oteli'ndeki Memorial 11 Altın Adam Yarışması'nın Mayıs değerlendirme toplantısına Canaydın, ezeli rakiplerin kuruldukları ilk yıllarda yaşanan centilmenlik olayları hatırlatılarak yöneltilen bir soruya, özetle şöyle yanıt verdi:

SON NESİL DİNAZORLARDANIM

''Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında dostluk...2002 Mart ayından beri uğraşıyorum. Her zaman hazır ve bundan yanayım. Ama yalnız kalıyorum. Yanımda görmek istediğim dostlarım var. İnşallah o günleri tekrar yaşayacağız. Aldığımız dersler ciddi derslerdir. Kötü olaylar birikimin patlamasıdır. Yalnızca bizim seyircimize mal edilemez. İnşallah el koyup bu işlere hep beraber çözüm buluruz. Evet dostluk çok önemli. Biz 1903'den, 1905'den, 1907'den itibaren bu dostluğu yaşatan başkanlar gördük. Belki gazeteci arkadaşımız onu anlatmak istedi. Ben son nesil dinozorlardan birisiyim, onu söylemedi ama olsun ben devam ediyorum. Görevim bitene kadar da dostluk çerçevesi içinde ne kadar yıpranırsam yıpranayım devam edeceğim.''