BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.402,55
HABER /  EKONOMİ

Smile ADSL, artık 8 kat daha hızlı

“En uygun” fiyatlarla “daha hızlı” internet erişimini sunan smile adsl, abonelerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Abone ol

Smile adsl 30 Nisan’a kadar devam edecek yıllık paket kampanyası kapsamında yeni abone olacaklara 8 Mb hızda limitsiz ADSL’i 7 ay boyunca sadece 79 TL fiyatına sunuyor.


Yıllık paket kapsamında 8 Mb hızda limitsiz adsl, kredi kartı ile ödemelerde 7 ay boyunca, diğer ödeme seçeneklerinde 6 ay boyunca 79 TL ile yeni abonelere sunuluyor. Üstelik bu fiyata ÖİV ve KDV de dahil. smile adsl kullanıcıları diğer aylarda ise paketin standart aylık fiyatı olan 99 TL’yi ödemeye devam edecekler. İnternetten doya doya film ve şarkı indirmek isteyen kullanıcılar ve KOBİ’ler smile adsl’in en avantajlı fiyatlarıyla limitsizliğin ve hızın keyfini çıkaracaklar.

smile adsl Satış Pazarlama Direktörü Çağatay Arslan, konuyla ilgili olarak şunları belirtti: “8 kat hızlı limitsiz yıllık internet ile, Türkiye’nin internetini hızlandıracağımızı düşünüyoruz ve bu amaçla çalışıyoruz. 8 Mb limitli paketin, bireysel internet kullanıcılarının yanısıra, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler için çok önemli bir fırsat olduğu kanaatindeyiz. Bu işletmeler de smile adsl’in bu paketi sayesinde çalışanları ile birlikte interneti cazip fiyatlarla, üstelik limitlere takılmadan kullanabilecekler.”