BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kesilen penis davasında ilginç ifade

Sevgilisinin penisini kesip camdan karşı dama atan kadın duruşmaya çıktı. Hakime o geceyi şöyle anlattı;

Abone ol

TRABZON’da sevgilisinin Sinan G.'nin penisini keserek camdan atan İlknur T., bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. İlknur T., olay günü çok alkollü olduğunu ve olanları net hatırlamadığını söyledi. Duruşma, kesilen organın işlevini kaybedip kaybetmediğinin belirlenmesi için ertelendi.

4 Ağustos 2008 tarihinde Çömlekçi Mahallesi’nde bir otelde sevgilisi Sinan G.’nin penisini bıçakla keserek karşıdaki binanın çatısına atmakla suçlanan İlknur T., tutuksuz yargılandığı Trabzon 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün hakım karşısına çıktı. Sevgilisinin kestiği penisi hastanede ameliyatla yerine dikilen Sinan G. ise duruşmaya katılmadı.

Duruşmada, polisteki ilk ifadesi doğrultusunda ifade veren İlknur T., sevgilisi Sinan G.'nin, kendisine evlenme vaadiyle sahip olduğunu öne sürdü. İlknur T., “Evleneceğimiz için kendi rızamla ilişkiye girdim. Sonra beni fuhuşa teşvik etti. Pazarladığı erkeklerle kendisi anlaşıyor ve bana hiç para vermiyordu. Sürekli dövüyordu. Olay günü de yine aynı nedenlerle tartıştık. Bana neden para vermediğini sordum. Daha sonra uyuyunca çantamdaki bıçakla penisini kestim. Olay sırasında alkollüydüm. Tam olarak ne yaptığımı hatırlamıyorum” dedi.

Adli Tıp Kurumu’ndan, kesilen cisel organın işlevini kaybedip kaybetmediğini belirleyecek raporun beklenmesi için duruşma ertelendi.