BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  EKONOMİ

Boschtan normali aşan fırsatlar

Bosch Isı Sistemleri’nden yoğuşmalı kombilerde mevsim normallerinin üzerinde kampanya

Abone ol

Avantajlı ödeme seçenekleri 30 Nisan’a kadar Bosch Isı Sistemleri bayilerinde

Bosch Isı Sistemleri, “Bosch’tan mevsim normallerinin üzerinde fırsat!” sloganı ile başlattığı kampanyada yoğuşmalı kombilerin yanı sıra tüm kombiler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 30 Nisan 2009 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada üstün yoğuşma teknolojili ve konvansiyonel Bosch kombiler için peşin fiyatına 5 taksit fırsatı sunuluyor. Üstelik Axess sahipleri, +3 taksit avantajı elde ediyor.

Ödeme seçenekleri ile ilgili diğer konular hakkında bilgi ve destek almak için Bosch Isı Sistemleri bayilerine ve 0216 544 11 44 numaralı Tüketici iletişim Hattı’na başvurulabilir.

Haftanın 7 günü, nöbetçi acil servisleriyle de müşterilerine teknik destek ve müşteri hizmeti sağlıyor

Bosch Isı Sistemleri, müşterilerine haftanın 7 günü teknik destek ve müşteri hizmeti sunuyor. Servis Destek Merkezi’nde çalışma saatleri dışında da hizmetlerin sürekli olmasını sağlamak amacıyla nöbetçi acil servisler bulunuyor. Bu servisler bayram ve tatil günlerinde de müşteri taleplerini karşılıyor. Merkezde müşterilerin kullandıkları cihazlarla ilgili tüm soru ve sorunlarına çözüm getirebilen eğitimli, uzman bir ekip görev yapıyor. Bosch Isı Sistemleri müşterileri, 0 212 444 2 474 numaralı telefondan Servis Destek Merkezi’ne beklemeden ulaşabiliyor, uzman destek hizmetinden yararlanabiliyorlar.

Tam donanımlı servis filosu ile hızlı çözüm
Merkeze yapılan tüm başvurular bilgisayara kaydedilerek takip ediliyor. Ürün ile ilgili yapılan işlemler on-line izlenerek gerektiğinde başvuru sahibi bilgilendiriliyor. En yeni teknolojik bakım ve onarım cihazlarının kullanıldığı, tam donanımlı servis filosu ile uzman ekipler sorunlara hızla çözüm getirebiliyor.