BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.431,08
HABER /  SPOR

Skibbe Fenerbahçeyi övdü

Galatasaray'ın hocası Skibbe ezeli rakibi Fenerbahçe'yi övdü. Ayrıca Aragones'e methiyeler dizdi.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe'nin başına getirilen İspanyol teknik adam Luis Aragones'le ilgili olarak, 'sarı-lacivertliler son derece tecrübeli bir isimle anlaştı' dedi.

Alman teknik adam, Aragones'i, “Hem çok deneyimli, hem de çok başarılı bir hoca” olarak nitelendirirken, sarı-lacivertli takım için de “Fenerbahçe gerçekten son derece güçlü bir rakip. Fakat Galatasaray da Türkiye Ligi'nde çok iyi bir takım. Kendileriyle nasıl mücadele edebileceğimizi bildiğimi sanıyorum” şeklinde konuştu.

Skibbe ayrıca, takımla birlikte çalışan PAF takımı oyuncuları için ise şunları kaydetti: “Bugün bizimle çalışan genç oyuncularımızın bazılarına Almanya'daki kamp döneminde de ihtiyacımız olacak. Aralarında çok yetenekli, becerikli ve gelecek vaat eden oyuncular var. Fakat bizim takımımız da çok yetenekli ve genç oyunculardan kurulu. Dolayısıyla bu genç arkadaşlarımızın bir sonraki aşamaya geçmeleri için katetmeleri gereken çok önemli bir yol var. Ama benim gözüm her zaman onların üzerinde olacak.”