BIST 10.267
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.408,76
HABER /  SPOR

Sivas Kartalı gözüne kestirdi

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, lider Fenerbahçe'nin takipçisi Beşiktaş'ı yenmenin planlarını yapıyor.

Abone ol

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, lider Fenerbahçe'nin takipçisi Beşiktaş'ı yenmenin planlarını yapıyor.

UEFA Kupası için mücadele eden Kayserispor ve Trabzonspor'un takipçisi olan Sivasspor, hafta sonu sahasında lig ikincisi Beşiktaş'ı konuk edecek.

Denizlispor mağlubiyeti ile ligde 5'nci sıradan 6. sıraya gerileyen kırmızı-beyazlı ekip, şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş ile kendi sahasında yapacağı karşılaşmada mutlaka puan alarak ligin üst sıralarına yükselmek istiyor.

Hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde sürdüren Sivasspor'da, sakatlıkları nedeniyle uzun bir süredir forma giyemeyen kaleci Michael Petkoviç ve Hakkı Hocaoğlu takımla birlikte çalışmalara başladı.

Uzun bir süredir kalesinden uzak kalan Avustralyalı kaleci Petkoviç, bu zorlu maçta forma giymeyi bekliyor. Uygun'un, Petkoviç'i sahaya sürmemesi durumunda genç kaleci Akın Vardar'a şans vermesi bekleniyor.

BİLETLER SATIŞTA
Bu arada, Sivasspor Yönetim Kurulu, Beşiktaş maçının bilet fiyatlarını açıkladı. 29 Nisan Pazar günü 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Kulübü bilet satış gişesinden satışa sunuluyor.

Kale arkası tribünü 5 YTL, maraton tribünü biletleri ise 15 YTL'den satılırken, Beşiktaşlı taraftarlara havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün ayrıldığı, bu bölümün biletlerinin ise 10 YTL'den satışa sunulduğu bildirildi.