BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.407,07
HABER /  SPOR

Mourinhonun yine penaltı isyanı

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool’u yenen Chelsea’nin teknik direktörü Mourinho yine verilmeyen bir penaltıdan şikayetçi...

Abone ol

Joe Cole'un 29'uncu dakikadaki golü Mavileri Şampiyonlar Ligi finaline bir adım daha yaklaştırırken, teknik direktör Jose Mourinho, yine verilmeyen bir penaltıları olduğunu düşünüyor.

Mourinho, "Gayet net pozisyonlar olduğu halde neden penaltılarımız neden verilmiyor anlamıyorum, eğer penaltı çalınmış olsaydı sonuç 2-0 olacaktı ve bambaşka bir oyun ve farklı bir avantaj olacaktı " dedi.

Alvaro Arbeloa'nın eliyle oynadığı pozisyonun tekrarını televizyondan izleyen Mourinho, "ceza sahasının içinde olsa da olmasa da bu yüzde yüz bir elle oynamaydı. Hakem çok iyi bir isim ama hata yaptı. Bu, eğer bir penaltıysa çok büyük bir hata, penaltı değilde bir frikikse o zaman da gol atma şanslarımızdan birini kaybetmiş olduk" diye konuştu.

Bu tartışmadan uzak kalmayı yeğleyen Liverpool teknik direktörü Rafa Benitez ise, "pozisyonun tekrarını görmedim ama Mourinho penaltı diyorsa penaltıdır" diye konuştu.

Kaynak: www.futbolarenasi.com