BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Appiah Fenerin canını sıktı

Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncusu Appiah, sakatlığını ileri sürerek oynamak istememesi Zico'yu zor durumda bıraktı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncusu Appiah, bir süredir sakatlığını ileri sürerek oynamak istemiyor.
Daha önce Teknik Direktör Zico ile görev yaptığı bölge konusunda ters düşen ve oyundan alındığı için fevri hareketler yapan Appiah'ın, Beşiktaş maçı öncesi İtalya'dan fizyoterapistini getirmesi tepki aldı.
Sarı - lacivertli futbolcu, Beşiktaş derbisinde oynayıp oynamayacağını soran Zico'ya olumsuz yanıt verdi, Brezilyalı Teknik Direktörü sıkıntıda bıraktı. Ön liberoda Aurelio ile birlikte bu oyuncusunu sahaya sürmek için son iki lig maçında oynatmayıp tedavi olmasını sağlayan Fenerbahçe'nin teknik patronu, önceki akşam son kez fikrini sorduğu Appiah'tan olumsuz yanıt aldı.
İtalyan fizyoretapisti ile birlikte Beşiktaş kupa maçında oynamama kararına varan Appiah'ın bu hareketi tepki çekerken, Ganalı oyuncunun kulübün doktor ve fizyoterapistlerinin kararı yerine, özel fizyoterapistinin kararını uygulaması da dikkat çekti.

Aklı karıştı
Sezon başından bu yana takımdan ayrılmak için menajerlerinin baskı yaptığı Appiah, önceki akşam Samandıra Tesisleri'nde, Menajeri Luca Pagani ile buluştu.
Daha önceki gibi, Pagani'nin gelişi ile Appiah'ın naz senaryoları çakışınca, Fenerbahçeliler tedirgin oldu. Appiah'ın profesyonel fizyoterapisti İtalyan Stefano da Samandıra'da Appiah'ı tedavi etmeye çalışıyor.