BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Zicodan 60-90-120 taktiği

Takımıyla çifte kupayı da kazanmak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, taktiğini belirledi...

Abone ol

Oyuncularına Beşiktaş'ın 60. dakikadan sonra oyundan düştüğünü anlatan Zico, 'Hiçbir şey yapamasak, maçı uzatmaya götürerek işi bitirmeliyiz' dedi.

‘Biz iyi durumdayız’
Takımıyla çifte kupayı da kazanmak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun kupa rövanşında en büyük güvencesi, Beşiktaş’ın 60. dakikadan sonra oyundan düşmesi. Oyuncularına sürekli olarak rakiplerinin ligde oynadığı son maçların kasetlerini izletip, zayıf ve güçlü yanlarını gösteren tecrübeli hoca, bu konuya özellikle dikkat çekti. Kendilerinin ise kondisyon bakımından iyi durumda olduğunu dile getiren Arthur Zico, bunu çok iyi kullanmaları gerektiğini söyledi.
     
‘1’i bulalım yeter’
Siyah-Beyazlılar’ın 60. dakikadan sonra oyundan düşmeye başladıklarını ve kalelerinde tehlike yaşadıklarını anlatan Brezilyalı teknik adamın, “Öncelikle gol yemememiz gerektiğini biliyorsunuz. Özellikle 60’tan sonra üstünlüğümüzü kullanıp gol bulabiliriz. Turu geçecek skoru elde edemesek de, 1-0’ı bulup, uzatmaya götürmemiz yeter. Çünkü uzatmalarda avantaj bizden yana olacak. Sizlerden geçen haftaki özveri ve mücadelenin aynısını bekliyorum'' dediği öğrenildi.