BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.443,96
HABER /  SPOR

Şimdi de Linderoth şoku

Adnan Sezgin, Lincoln ve Linderoth'un kadroda olmadığını açıkladı.

Abone ol

Galatasaray, Hırvatistan'ın Slaven Koprivnica takımıyla yarın yapacağı UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçı için Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e gitti.
     
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, UEFA Kupası'nın, iddialı olacaklarını düşündükleri önemli bir kulvar olduğunu belirterek, ''İlk maçtan avantajlı bir skorla İstanbul'a döneceğimizi düşünüyorum. Takımımıza güveniyoruz. Şimdiden başarılar diliyorum'' dedi.
     
Sezgin, UEFA Kupası'ndaki öncelikli hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu kaydederek, ''Tabii bizim için en önemlisi yarın oynayacağımız müsabaka. Tek düşüncemiz bu müsabakadan en iyi şekilde dönmektir'' diye konuştu.
     
LİNDEROTH ŞOKU
Takım oyuncuları konusunda da bilgi veren Adnan Sezgin, Lincoln ve Linderoth'un sakatlıkları nedeniyle kadroda olmadığını açıkladı.
     
Linderoth'un dün akşam antrenmanın bitimine yakın ayağına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı olarak maça götürülmediğini kaydeden Sezgin, İsveçli futbolcunun Bursaspor maçına kadar iyileştirilmesi için çalışılacağını kaydetti.
     
Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Lincoln'den de yoksun sarı-kırmızılı takımda ayrıca, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle genç Arda da yarınki maçta forma giyemeyecek.