BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.425,66
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar 26.yeni bölüme bakın çok ünlü isim dizide

Şevkat Yerimdar 26.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 17 Kasım 2017 Cuma günü Şevkat Yerimdar'a bomba isim konuk oluyor. Şevkat Yerimdar 26.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Şevkat Yerimdar 26.yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Şevkat Yerimdar 26.yeni bölümde Esin'in yakın arkadaşı Gökhan diziye konuk oyuncu olacak.

Şevkat, Esin’in aksiyonlu olaylara karışmasını istemiyor. Ancak Şevkat ve Esin arkadaşlarının yeğenini kurtarmak için yine bir maceraya giriyorlar. Fidye isteyenlere karşı neler yapacaklar? Çocuğu kurtarabilecekler mi?

ŞEVKAT YERİMDAR'A GÖKHAN TÜRKMEN KATILDI

Cuma akşamları büyük bir başarı gösteren “Şevkat Yerimdar”ın 17 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak bölümüne, farklı tarzı ve başarılı projeleri ile milyonların diline dolanan şarkıların sahibi Gökhan Türkmen konuk olacak.

YENİ OYUNCU DA DAHİL OLDU

2016 yılında Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’ne layık görülen oyuncu Ata Berk Mutlu ise, “Şevkat Yerimdar”ın kadrosuna dahil oldu. Mutlu, Cuma akşamı FOX izleyicisiyle buluşacak.