BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 23.bölüm Yasin ölüyor mu bomba fragman

Fazilet Hanım ve Kızları 23.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 18 Kasım 2017 Cumartesi günü yayınlanacak olan Fazilet Hanım ve Kızları 23.yeni bölümde neler olacak? Fazilet Hanım ve Kızları 23.yeni bölüm detayları internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin cumartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları'nda nefesler tutulacak. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümde Hazım ve Yasin arasında büyük çatışma yaşanıyor. Peki Hazım Yasin'i öldürecek mi?

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Hazan annesinin başına gelenlerden habersiz, kendi intikam oyununda acı ve öfkeyle sınanırken, Sinan için kıskançlığı, Yağız için de çırpındığı çaresiz aşkı saklamak artık imkansızdı. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Fazilet Hanım ve Kızları 23. bölüm fragmanı ise kısa sürede yayınlandı. İşte Hazım'ın katil olacağını düşündüren Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

HAZIM YASİN'İ VURACAK MI?

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümde ve Hazım ve Yasin arasında yaşanan büyük kapışmaya şahit olacağız. Ece'nin Yasin ile aşk yaşamasına sinirlenen Hazım öldürmeye kalkacak.