BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,72
ALTIN 2.411,76
HABER /  SPOR

Sevillayı mutlaka yeneceğiz

Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Sevilla'yı mutlaka yeneceklerini söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, yarın akşam İspanya'nın Sevilla takımıyla yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçı öncesi içinin rahat olduğunu ve maçı kazanacaklarına emin olduğunu söyledi.

Özaydınlı, FB TV'ye yaptığı açıklamada, "Bu kez içim rahat. İçimde iyi düşünceler var, rahatım. Kazanacağımıza eminim. Oyuncularımız bizi mahcup etmeyecekler" dedi.

Sevilla'nın çok hızlı bir ekip olduğunu, ileri üçlüde ve orta sahada çok çabuk oyuncuları bulunduğunu belirten Özaydınlı, "Hocamız daha iyi bilir, ancak oyun disiplinini bozmadan oynarsak, defansları bize yol verecek diye düşünüyorum" diye konuştu.

Fenerbahçeli futbolcuların maça hazır olduğunu dile getiren Özaydınlı, vitrine çıkacak futbolcular için de keyifli bir maç olacağını kaydederken, "Sanırım hava sıcaklığı biraz daha artacakmış. Futbolcularımız, oynayacakları oyunla havayı daha da ısıtacak, ama Sevilla üşüyecek" ifadesini kullandı.

Taraftarların, yarınki maçta takımlarına verecekleri destekten emin olduğunu da vurgulayan Özaydınlı, "Maçın 90 dakika olduğunu ve turu geçecek takımın iki maç sonunda belli olacağını bilerek (bana göre 0-0'lık skor da bizim için avantaj) takımımızı destekleyeceklerdir. Ondan şüphem yok" diyerek taraftara duyduğu güveni belirtti.