BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Servet Bey kumbarası kazandırıyor

Cem Yılmaz'ın canlandırdığı Servet Bey karakteriyle dikkatleri çeken kampanyada müşterilere hediye var.

Abone ol

Türkiye İş Bankası, tasarruf alışkanlığının geliştirilmesine yönelik başlattığı ve düzenli birikime yönelik tasarruf ürünlerinin vurgulanacağı kampanyalar zincirinde ilk olarak anne babaları Kumbara Fonu ile çocuklarının geleceğine bugünden yatırım yapmaya davet ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, İş Bankası, 18 Şubat'a kadar Kumbara Fonu Hesabı açtıran müşterilerine, çift kişilik Cinemaximum sinema bileti ve İş Bankası reklamlarında Cem Yılmaz'ın canlandırdığı ''Servet Bey'' karakterinin görselinin olduğu özel ''Servet Bey kumbarası'' hediye ediyor.

Çocuklar için özel olarak tasarlanmış, İş Portföy'ün deneyimli yöneticileri tarafından yönetilen uzun vadeli ve birikim amaçlı bir yatırım fonu olan Kumbara Fonu'nda, çocuklar için yapılan birikimler uzun vadede ortaya çıkabilecek getiri fırsatlarından yararlanmaya imkan sağlayacak kıymetlerde değerlendiriliyor.

Çocukların ileride ortaya çıkabilecek her türlü ihtiyacı için Kumbara Fonu ile bugünden birikim yapılabiliyor. Kumbara Fonu Hesabı açtırarak çocuğunun geleceğine yatırım yapmak isteyenlerin İş Bankası şubelerine başvurması yeterli oluyor.

Kumbara Fonu'na sahip tüm çocukların kendilerine özel bir de dergisi bulunuyor. Dergi, yedi yaşına kadar çocuklar için Mini Kumbara Dergisi, 8-15 yaşlarındaki çocuklar için ise Kumbara Dergisi adıyla, bilim, teknoloji, spor, kültür-sanat konularında ilgi çekici bir içerikle yayımlanıyor. Çocuklar için önemli bir kaynak olan dergi, fon sahibi miniklerin adresine gönderiliyor.