BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,49
HABER /  GÜNCEL

Bisikletli sapık bakın neler yapmış!

Konya’da 1 yılda 60’dan fazla kadını sokak ortasında taciz ettiği iddia edilen şüpheli yakalandı. 7 kadının teşhis ettiği şüpheliden 9 kadın şikayetçi oldu.

Abone ol

Karanlıkta kadınları sakin yerde yakalayarak cinsel organını gösteren ve kadınları elle taciz eden sapık ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin taciz olaylarından sonra bisikletini satarak farklı renkte bisiklet alıp tacizlerine devam ettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Dumlupınar Mahallesi’nde yaklaşık 1 yıldır birkaç gün arayla özellikle akşam vakitleri pazardan dönen kadınları hedef alan bisikletli bir şahıs kadınlara tacizde bulundu. Kadınları akşamın karanlığından yararlanarak sakin bir yerde sıkıştırıp üzerine atlayan, elle taciz edip, cinsel organını gösteren sapığın yakalanması için İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Ekipleri çalışma başlattı. Tacizlerin sık sık yaşandığı bölgelere sivil ekipler yerleştiren polis, dün akşam yine iki kadının bisikletli bir şahıs tarafından tacize uğraması üzerine harekete geçti. Şüpheli Selçuk C. (40), sivil polis ekipleri tarafından yakalanmaya çalışıldığı anda kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında bisikletle kanala düşen şüpheli kıskıvrak yakalandı.

60’dan fazla kadının tacize uğradığı bölgede şüpheli şahsı kadınlardan 7’si teşhis etti. Selçuk C. hakkında 9 kadın şikayetçi oldu. Şüphelinin taciz olaylarından sonra bisikletini satarak farklı renkte bisiklet alıp tacizlerine devam ettiği ortaya çıktı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Selçuk C., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin evli ve 3 çocuk babası olduğu, inşaatlarda işçi olarak çalıştığı öğrenildi.

ÇAY OCAĞINA FUHUŞ BASKINI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ÖYLE BİR SAVUNMA YAPTILAR Kİ...

IĞDIR’da fuhuş pazarlığı yapıldığı gerekçesiyle çay ocağına yapılan baskında, işyeri sahibi Sevda M. ve 4 kadın gözaltına alındı. Çay ocağındaki erkekler ise "Üşüdük, bir demli çay içip, ısınalım dedik" diye kendilerini savundu.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, ihbar üzerine, İrfan Caddesi’nde bulunan bir çay ocağına geçen perşembe günü fuhuş operasyonu düzenledi. Operasyonda, işyerine müşteri gibi gelip oturan 4 kadını fuhuş için pazarladığı iddia edilen çay ocağı sahibi Sevda M. gözaltına alındı. Baskın sırasında çay ocağında bulunan 20 erkek ise "Üşüdük, bir demli çay içip, ısınalım dedik" diye kendilerini savundu.

Sevda M.’nin yandaki apartmandan da bir daire kiraladığı, kadınlarla 20 ile 80 lira arasında paraya anlaşan erkeklerin burada ilişkiye girdiği belirlendi.

Gözaltına alınan kadınlardan Sevda M., çıkarıldığı mahkemece, ’fuhuşa aracılık etmek ve teşvik’ suçlarından tutuklanarak Iğdır Cezaevi’ne gönderildi.

15'İNDE EVLENDİ, 16'SINDA  KAYBOLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]BAKKALA GİDİYORUM DİYE EVDEN ÇIKTI VE...

Adana'da 16 yaşındaki kız bakkala gidiyorum diyerek çıktığını evine bir daha dönmedi. 6 gündür haber alınamayan genç kızın ailesi kendisinden gelecek haberi bekliyor.

Olay, merkez Seyhan ilçesinde 21 Ocak 2013 günü meydana geldi. İddiaya göre, Diyarbakır'dan Adana'ya göç eden bir ailenin 8 çocuğundan biri olan 16 yaşındaki B.Ç., kendi isteğiyle 5. sınıfa kadar okuyup, daha sonra okula gitmedi. B.Ç., 15 yaşına geldiğinde kendinden 10 yaş büyük Eşref adlı kişiyle nişanlandı. Ailesi ve nişanlısıyla bir problemi olmadığı belirtilen kız, 21 Ocak’ta akşamüzeri 'Bakkala gidiyorum' diyerek çıktığı evine bir daha dönmedi. Bunun üzerine baba Mehmet Çolak (52) ve anne Sülmiye Çolak (50) Adana Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek, kayıp başvurusunda bulundu. Ancak aradan 6 gün geçmesine rağmen B.Ç.’den bir haber alınamadı.

KIZIM KAÇIRILDI

Baba Mehmet Çolak, kızının kendi isteğiyle 5. sınıfa kadar okuduğunu, yine kendi isteğiyle 15 yaşında sevdiği bir kişiyle nişanlandığını belirterek, "Kızımın hiçbir problemi yoktu. Kaçmış olabileceğini düşünmüyorum, kızım kaçırıldı" dedi.

Anne Çolak ise, kızının hayat dolu bir insan olduğunu, kesinlikle kaçmayacağını belirterek, "Benim kızım kaçmadı, kaçırıldı. Telefonu sürekli kapalı. Biz kendisine mesaj atıyoruz, telefonu bazen açılıyor ancak hemen geri kapanıyor. Ben kızımın hayatından endişe ediyorum. Ne olur kızımı bulsunlar" diye konuştu.

BALDIZINI HASTANELİK ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KENİSİNİ EŞİNDEN AYIRMAK İSTEDİĞİNİ İDDİA ETTİ VE...

Bursa’da bir kişi, kendisini eşinden ayırmak istediğini iddia ettiği baldızlarını hastanelik etti. Kanlar içinde kalan baldızlar hastanede tedavi altına alınırken, savcılık enişteyi serbest bıraktı.

Edinilen bilgiye göre Olay, Gürsu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre eşi arasında yaşanan sıkıntılardan dolayı baldızlar enişteleri R.Y. ile görüştü. Eniştelerinin ablalarından ayrılmasını isteyen baldızlar ile R.Y. arsasında tartışma çıktı.

Eşini bırakmak istemediğini ve boşanmayacağını ifade eden R.Y., baldızları Y.Z.(34) ve N.Y.’nin (36) evinden gitmesini istedi. Tartışmanın büyümesi üzerine enişte ile baldızlar arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada baldızlar kanlar içinde kaldı. Kafalarından yaralanan baldızlar olay yerine gelen ambulanslarla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kafalarından ağır yara alan baldızların ikisi de hastanede müşahede altına alındı. Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri R.Y.’yi Yıldırım İlçe Jandarma Karakolu’na getirdi.

R.Y. buradaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmek istendi. Ancak savcılık evrakları ikmalen istedi ve R.Y.’nin serbest bırakılması yönünde talimat verdi.
Jandarma, R.Y.’nin ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı.