BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
HABER /  DÜNYA

Seri katil vahşetinde yeni gelişme: Kırmızı Göl'de bir ceset daha bulundu

GÜNEY KIBRIS’ta seri katil olduğu ortaya çıkan subayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında Kırmızı Göl'de yapılan aramada valiz içinde bir ceset daha bulundu.

Abone ol

Güney Kıbrıs Rum Kesiminde Rum milli muhafız ordusunda subay olarak görevli seri katil Nikos Metaksas, tümü yabancı kökenli 7 kadın ve bir kız çocuğunu öldürdüğünü itiraf etmesinin ardından, arama çalışmaları kapsamında Mitsero madenindeki ‘Kırmızı Göl' olarak bilinen yerde 6'ncı cesede daha ulaşıldı.

Üçüncü valizi tespit ettiler

Rum polisi bugün yapılan aramalarda Kırmızı Göl’de dalgıçlar tarafından yapılan arama çalışmalarında, içerisinde ceset bulunan üçüncü valizi tespit ettiklerini duyurdu.

3 ceset gölde bulundu

Bulunan valizin içerisindeki cesedin, 29 yaşındaki Maricar Valtez’e ait olduğu belirtiliyor. 6 yaşındaki Sierra ise hala kayıp iken Kırmızı Göl'de bulunan ceset sayısı 3 olarak belirtildi.

Cesetlerin yanına taş yüklediğini itiraf etti

Seri katil Nikos Metaksas, kadınları ve çocuğu öldürdükten sonra bavula koyduğunu ve üç cesedi göle attığını itiraf etmiş ve bavulların dibe batması için de cesetlerin yanına taş yüklediğini söylemişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İdris Baba ölüyor mu? Ersan Kesal'dan yeni sezon Çukur için bomba açıklamalar
Foto Galeri İdris Baba ölüyor mu? Ersan Kesal'dan yeni sezon Çukur için bomba açıklamalar Galeriye Gözat