BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Serhat Akın: Aziz Yıldırım gelince herkes dolaba saklanıyordu

Fenerbahçe'nin unutulmaz kemik kadrosunda top koşturma şansını yakalayan isimlerden Serhat Akın, sarı-lacivertli kulübün Aziz Yıldırım dönemi hakkında konuştu

Abone ol

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve performansıyla göz dolduran isimler arasına giren Serhat Akın, sosyal medyada sarı-lacivertli takımın eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında konuştu.

Serhat Akın'ın Aziz Yıldırım hakkında açıklamaları şöyle:

Benim zamanımda menajer yoktu. Aziz Yıldırım menajer sokmuyor kulübe. Benim zamanımda sosyal medya yoktu bir de. Aziz Yıldırım, Samandıra'ya geldiğinde herkes dolabın içine saklanıyordu. Kimse odadan çıkmıyordu.

"Aziz başkan büyük başkan"

Aziz başkan büyük başkan. Ben çok iyi anlaşamıyordum. Ben Ali Koç'u çok destekleyen ve hala seven birisiyim. Ancak Aziz Yıldırım başkan gibi başkandı.

"Fenerbahçe'nin önüne kimseyi geçirmiyordu"

Fenerbahçe'nin önüne kimseyi geçirmiyordu. Win-Win programları mesela Aziz Yıldırım döneminde olmazdı. Kapının önünden geçirmezdi. O konuda çok net tavırları vardı. bizim zamanımızda dava farklıydı. Arma için oynanırdı. 

"Parayı kenara bırakıyorduk"

Sadece Fenerbahçe'de değil. Beşiktaş, Galatasaray oralarda da böyleydi. Parayı kenara bırakıyorduk. Başkan sinirleniyordu 3 ay para vermiyordu. Kimse konuşmazdı parayı.