BIST 10.636
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.494,20
HABER /  SPOR

Sergenden ilginç sözler

Şekerspor'dan da kovulan Sergen Tigana ve Beşiktaşla ilgili ilginç sözler söyledi.

Abone ol Yeteneğini tartışmasız herkesin kabul ettiği ancak yeterince kendine özen göstermediği için sürekli eleştirilen Lig B ekibi Şekerspor'un futbolcusu Sergen Yalçın yine ilginç açıklamalar yaptı. İşte, Lig TV'nin röportaj yaptığı Sergen'in çarpıcı cümleleri:

- Kötü bir dönem geçirdiğinizde fatura bazı isimlere kesiliyor. Biz de önemli isimler olduğumuz için kadro dışı bırakıldık. Hem ben bunlara alıştım.

- Bana göre Tigana'nın başarılı olması zor. Türkiye'de görev yapmak da zor. Beşiktaş'a emek vermiş, efsane olmuş bir oyuncunun Tigana'nın uyduruk açıklamalarına inanılarak takımdan gönderilmesi doğru bir davranış değildi. Camianın bana sahip çıkması lazımdı. Tayfur bir sene top oynamadı, herkes ona sahip çıktı. Ben de kalmak isterdim. Sergen Yalçın, Hakan Şükür gibi futbolcular yüz yılda bir gelir.

-




Bundan sonra futbol oynamasam da sıkıntı yaşamam. Teknik direktör olmak için de çok farklı özelliklerinizin olması lazım. Yorumculuk bana biraz ters. Biraz sivri dilliyim. Çoğu insanla herhalde mahkemelik olurum.

DELGADO&RİCO BENLE KIYASLANMAZ
- Delgado iyi oyuncu ama öyle yetenekli değil. Kleberson, Delgado ve Ricardinho iyi oyuncular ama Beşiktaş'a maç kazandıracak tipte oyuncular değiller. Benle kıyaslanacak oyuncular bile değiller. İmkansız.

- Tümer problemli bir oyuncu. İnşallah Fenerbahçe'de sorun çıkarmaz ve iyi oynar. Beşiktaş'ta kalsa çok faydalı olurdu. Rico ve Delgado'dan daha iyi.

- Bazen Avrupa'da oynamak isterdim diyorum. Bayern Münih istemişti olmadı. Herhalde araştırdılar, inişli çıkışlı grafiğimiz vardı. İstikrarım olmadığı için gidemedim.

- Arda'yı beğeniyorum. Galatasaray'a çok uzun süre hizmet eder diye düşünüyorum. Benim taklidimi yapmış. Buna kızmak yerine bundan mutlu bile oldum. Zamanında Hamdi Alkan da taklidimi yapmıştı. Çok hoşuma gitti.

- Şampiyonluk yolunda en şanslı takım Vestel Manisa. Zor maçlar oynadılar ve kayıpsız kapattılar.

- Bizim İddaa oynadığımız söylendi. Böyle bir iddia ortaya atıp karalama yaparken oynanan oyunlara ve rakamlara bakarsınız kimin ne kadar oynadığını, yüklü miktarda paraların yatırılıp yatırılmadığını inceler ortaya çıkartırsınız. Böyle gereksiz işlere girip de insanları karalamayalım.

Kaynak:www.sabah.com.tr