BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Serdivan'da yol çalışmaları sürüyor

Serdivan Belediyesi tarafından Kazımpaşa yolunda sürdürülen yol çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

Abone ol

Kazımpaşa caddesinden başlayarak Kazımpaşa mahallesine kadar yaklaşık 5 bin 500 metrelik yolda hummalı bir çalışma sergileyen Serdivan Belediyesi, yolun 4 bin 800 metrelik kısmını tamamlarken, genişletme ve alt yapı çalışmalarını da aynı anda tamamlıyor.

Yolun en kritik noktasını oluşturan Kuruçeşme Köyü rampasının kodunu da düşüren Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, buradaki virajın bulunduğu kısmı da genişlettiler. Yolun en dar ve tehlikeli yerini oluşturan Kuruçeşme Köyü virajı yıllarca bir çok kazanın olmasına ve birçok ailenin acı yaşamasına neden olmuştu. Kazımpaşa yolunun 5 bin 500 metrelik kısmında sona yaklaşıldığını ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Yolun en zorlu kısmı olan Kuruçeşme köyü rampasını ve virajını aştık. Burası yıllarca bölge halkına acılar yaşatmış bir yer idi.

Yolun en dar tehlikeli kısmını hem genişlettik, hem de rampayı en uç noktada yaklaşık 3 metre düşürdük. Bir yandan yol genişletme çalışmaları sürerken, bir yandan da alt yapı çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar esnasında bize destek olan kuruluşları ve özellikle yol kenarında arazisi bulunan hemşerilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.