BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Senegalliler Uşaklı oluyor!

Uşak Belediyespor, Senegalli iki futbolcuyu denemek için Uşak’a getirdi.

Abone ol

Deplasmanlı Bölgesel Ligde şampiyonluk için güçlü kadro kurma çalışmalarına devam eden Uşak Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında Senegalli iki futbolcuyu denemek için Uşak’a getirdi.
Antalyaspor için Türkiye’ye gelen Senegalli Marau ve Muhammed’in Antalya ile anlaşamadığı bunun üzerine Uşak Belediyespor’un devreye girerek iki futbolcuyu denemek amacıyla Uşak’a getirdiği bildirildi. Bir haftadır Uşak Belediyespor ile antrenmanlara katılan Senegalli oyuncuların transfer edilip edilmeyeceğini Teknik Direktör Aydın Yalabık’ın karar vereceği bildirildi. İki oyuncu ile ilgili Uşak Belediyesi’ne ait resmi internet sitesinden şu açıklamalar yapıldı; “Antalyaspor için Türkiye’ye gelen Senalgellililer Antalyaspor ile anlaşamayınca Uşak’a gelerek Uşak Belediyespor ile çalışmalara başladılar. Uşak Belediye Tesislerinde beş gündür denenen Senagelliler Müslüman olması sebebiyle takımla ve Uşak’ta uyum sorunu yaşamıyorlar. Marau geçen yıl Fas liginde profesyonel olarak futbol oynarken Muhammed, Tunus’da futbol oynamış. Bir hafta daha Uşak Belediyespor ile antrenmanlara katılacak olan Senalgallilerle ilgili kararı Teknik Drektör Aydın Yalabık verecek”
Teknik Direktör Aydın Yalabık ise “Marau santrafor Muhammed orta sahada oynuyor. Kötü futbolcular değil bir hafta daha tesislerimizde misafir edeceğiz. Maddi yönden anlaşırsak kalabilirler. Daha zamanımız var bu konuda, aceleci davranmayacağız. Gana ve Nijeryalı oyuncularla da görüşmelerimiz var, faydalı olacak futbolcuları takıma kazandıracağız” dedi